Има жени, които сякаш никога не са се докосвали до

...
Има жени, които сякаш никога не са се докосвали до
Коментари Харесай

Edna жена, за която годините са просто цифра - Джулиан Мур на 60!

Има дами, които като че ли в никакъв случай не са се докосвали до времето.

То не е оставило отпечатък върху лицата им, върху душите им.

Актрисата Джулиан Мур през днешния ден става на 60 години, а като че ли нищо не се е трансформирало в последните 20 години в нея, дори в противен случай - тя е все по-елегантна, все по-женствена и като че ли възрастта изкарва най-хубавото от нея!

on May 21, 2019 at 8:45am PDT
 Brave New Christmas - когато Коледа подрани за косата ти! Edna предлага Brave New Christmas - когато Коледа подрани за косата ти!
Истинското име на актрисата Джулиан Мур е Джули Ан Смит. Родена е на 3 декември 1960 година в Северна Каролина в семейство на боен арбитър и обществен служащ. Висока е 163 см, а алената коса и луничките са неин признак.

Актрисата наподобява повече от зашеметяващо за жена, надхвърлила възрастта от половин век. Заявява изрично, че не е съгласна с изказванието, че актрисите в Холивуд не стават откакто навършат 40, тъй като даже и за по-възрастните дами към момента има прелестни функции. „ Възрастта е просто цифра” е един от нашите обичани цитати от Мур.

on May 19, 2019 at 2:33am PDT

Джулиан към този момент е преодоляла страховете от остаряването и какво това ще значи за кариерата на една актриса. Споделя, че множеството хора не се опасяват от бръчките, а от самата гибел.
 image2_16x9.png Хороскопът за ДЕКЕМВРИ: доста значим месец, цялостен с обрати и чудеса На фокус
„ Нашият боязън от остаряването в реалност е боязън от гибелта и аз мисля, че тъкмо това тревожи множеството хора.”

Всъщност не бръчките я тревожат, а моментът, в който една жена стартира да бъде питана само за нейните деца и пластичните й интервенции. В тази връзка добавя:

„ Мъжете не ги питат за възрастта им. Нито за техните деца.”

on May 7, 2019 at 9:53am PDT

Джулиан е дипломирана актриса – има бакалавърска степен по актьорско майсторство от Бостънския университет. Като дете се случва по този начин, че дружно с родителите си непрекъснато се мести от място на място. Това построява в нея номадски дух.

През 1983 година се мести в Ню Йорк и там стартира да се занимава с спектакъл. Първите ѝ функции пред камера са в сапунени сериали. Налага ѝ се да работи като сервитьорка, с цел да претърпява.

on Sep 5, 2019 at 2:52pm PDT

Има две деца от режисьорът Барт Фройндлих. Първо се ражда синът ѝ Кал - на 4 декември 1997 година, а щерка ѝ Лив Хелън — на 11 април 2002 година

Мур е минавала под венчило три пъти. Първият път е за Сундар Чакраварти, като бракът им продължава от 21 ноември 1983 до 12 октомври 1985 година След това е Джон Гулд Рубин, за който е омъжена от 3 май 1986 до 25 август 1995 година Понастоящем е омъжена за Барт Фройндлих, като сватбата им се състоя на 23 август 2003 година

on Aug 23, 2019 at 8:31pm PDT

Първият сериозен пробив на Джулиан като актриса идва откакто Джоди Фостър отхвърля да поеме ролята в Ханибал (2001). Ролята се дава на Мур, а нейни съпернички са били Хелън Хънт, Джилиан Андерсън и Кейт Бланшет.

За ролята си на стопанка, страдаща от заболяване на имунната система, в "Safe " (1995) тя отслабва с близо 5 кг и придобива още по-изпит тип, като единственият ѝ претекст е бил да бъде по-убедителна на огромен екран.

on May 14, 2019 at 5:08pm PDT

Джулиан има и брат - Пийтър Мур Смит, който е публицист и създател на книгата „ Raveling “. Мур е купила правата за филмиране на изданието.

Джулиан попада в листата на „ 25-те най-велики актриси на 90-те “ в ноемврийския брой на „ Ентътейнмънт уийкли “ от 1998 година Списание „ Пийпъл “ пък я показва за една от „ 50-те най-красиви “ през 2001 година

През 2015 година тя завоюва „ Оскар “ за ролята си във „ Все още Алис “, където изигра жена с заболяването на Алцхаймер . Джулиан Мур е била номинирана за влиятелната премия още четири пъти преди този момент – за филмите „ Буги нощи “ (1997), „ Краят на аферата “ (1999), „ Часовете “ (2002) и „ Далеч от парадайса “ (2002).
 Най-стилните моменти на Джулиан Мур  Най-стилните моменти на Джулиан Мур  Най-стилните моменти на Джулиан Мур  Най-стилните моменти на Джулиан Мур
Автор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР