Има жени, които просто знаят как да задържат мъжете до

...
Има жени, които просто знаят как да задържат мъжете до
Коментари Харесай

Дамите от тези зодии никога не остават сами!

Има дами, които просто знаят по какъв начин да задържат мъжете до себе си. Зодиакалният знак обаче също оказва помощ. Има качества, към които са пристрастени и за тях са подготвени цялостен живот да обичат абсолютно. Ето 4-те зодии, от чиито представителки мъжете просто не могат да си тръгнат.

Телец
Перфектни домакини, артистични до душа и пъклен женствени. Жените Телци са същинско богатство, само че могат и да са скрити лимонки. Те знаят по какъв начин да докарат мъжете си до полуда единствено накратко и да вбесят на най-много. От друга страна обаче са грижовни, доста положителни майки и съпруги. Също по този начин доста обичат и да пътуват. В живота са деликатни и нежни, само че в леглото стават същински тигрици. Тези толкоз спорни качества водят до това, че работят на мъжете като опиат – те просто не могат да се отделят от тях.

Рак
Раците постоянно имат дълги и здрави връзки, тъй като са изключителни създания. Жените са привлекателни, без да отделят толкоз внимание на облеклата, които в действителност нямат никакво значение за мъжете. Раците се раздават и вършат големи старания, с цел да поддържат тръпката, а в това време са същинска поддръжка в сложните моменти. Мъжете намират същинско успокоение с дамите от тази зодия.

Везни
Това са грациозни дами, които обичат да се грижат за външния си тип. Те не позволяват да се занемарят, даже и след доста години взаимен живот. Везните обичат да поддържат уюта в дома и да внасят жанр в него. Като сътрудници са правилни и доста привързани към колегата си. Полагат доста старания за връзката си и това им носи дълги години щастлива обич.

Стрелец
Тези дами знаят по какъв начин да поддържат една здрава връзка. Те знаят по какъв начин да разнообразят нещата – сантиментални изненади, вълнуващи пътешествия, забавни хрумвания. Стрелците не са съвършени въпреки всичко – имат и някои отрицателни черти, само че в множеството случаи позитивните надвиват. Те могат да се грижат и сами за себе си, имат положителни кариери, следват задачите си до дъно. Истинските мъже не се опасяват от мощни дами, а в противен случай – подготвени са да ги следват постоянно и до дъно!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР