Има жени, които дори в ежедневието си успяват да изглеждат

...
Има жени, които дори в ежедневието си успяват да изглеждат
Коментари Харесай

Модерните жени и техните златни правила на стила

Има дами, които даже в всекидневието си съумяват да наподобяват по този начин, като че ли употребяват услугите на стилист.

В голяма степен това важи за част от обичаните ни звезди, която съвсем всяка седмица попадат в класацията ни с най-добре облечени звезди. Важи, несъмнено, и за стилните блогъри, само че от време на време се случва даже в всекидневието си да видим дама, чието облекло да ни впечатли дотам, че да се запитаме “Каква е нейната загадка ”? Дали тя ще е облечена в моден костюм, или ще носи черни дънки, сив тишърт и огромна чанта, няма никакво значение. Важното в тази ситуация е усещането, което облеклото й оставя у близките, а с цел да бъде то позитивно, стилните дами разчитат на три съществени неща: баланс, цветово комбиниране и основни детайли, които стоят в центъра на тоалета.

Ето малко повече за тях!

Овладейте изкуството на баланса 

 3 rules (4)

Има няколко съществени въпроса, които всяка от нас би трябвало да си зададе по отношение на визията си, с цел да може да дефинира дали тя е вярно уравновесена, или не. Като за начало, постоянно би трябвало да сте деликатни с това какъв брой тъкмо плът показвате. Ако показвате краката си с мини пола или къси панталони, помислете за топ с дълъг ръкав или риза, която ще покрие ръцете. Ако носите секси пай топ, разкриващ огромна част от корема, съчетайте го с дълъг панталон с висока талия.

 3 rules (1)

Пропорциите също са доста значими за салдото: в случай че горната част на тоалета ви е необятна, да вземем за пример се състои от овърсайз риза или пуловер, тогава наложително изборът ви пада върху тънък панталон или деним.

Тенденциите на сезона или прекомерно ярките аксесоари постоянно би трябвало да се съчетават с неутрални цветове като бяло, бежово, черно и сиво. Целта е те да обезвреждат прекомерно “крещящия ” резултат на тези детайли.

Избягвайте да съчетавате цветово всичко по себе си

 3 rules (6)

Времето на обувките и чанта в идентичен цвят от дълго време отмина. Въпреки това, не би трябвало напълно да пренебрегвате визиите в един цвят или в няколко нюанса на един цвят, те също са доста стилни. Но един единствен цвят на някой от детайлите в облеклото ви не би трябвало да диктува цвета на всички останали.

Играта с други нюанси, които прелестно се съчетават с към този момент наличните такива, дава забавния резултат на една добре премислена и впечатляваща визия.

Следвайте “Правилото на трите детайла ”

Най-добрите аутфити са една концепция по-сложни от елементарната композиция облекла, която всяка от нас избира за всекидневието си. Една от най-хубавите тактики за реализиране на този резултат е постоянно да се стараете облеклото ви да се състои от три основни детайла, без да се броят обувките.

 3 rules (3)

Например, панталонът и горната част, без значение дали е риза, топ или пуловер, са първи и втори детайл. Третият съставлява нещо в допълнение, което придава характерност на облеклото. Това може да е яке, блейзър, жилетка с гръмък принт или обемен аксесоар. Всяко нещо, което по някакъв метод изпъква на фона на останалата част от облеклото, е точно този трети детайл, който е нужен за стилният резултат.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР