Има истории за хора, които твърдят, че демони са превзели

...
Има истории за хора, които твърдят, че демони са превзели
Коментари Харесай

Престъпници твърдят, че извънземни са контролирали умовете им

Има истории за хора, които настояват, че демони са завладяли мозъците им и точно те са повода да извършат закононарушенията, в които са упрекнати. В наши дни упреквани стават и извънземните.

Дали хората се пробват да избягат от виновността и да се оправдаят, или в действителност не са направлявали дейностите си? Трябва да се означи, че множеството от тези изказвания са направени от хора, които са приети за здрави, и които нямат психологични болести.

През 1993 година 34-годишният Робърт Джо Муди, сътрудник по недвижими парцели от Тусон, Аризона, с изключителна свирепост убива две дами. Първо атакува 33-годишната си другарка Мишел Малоун, пребива я грубо и я прострелва с револвер.

Когато трупът на Мишел е открит доказателствата сочат Муди, само че той не е задържан и след пет дни убива още веднъж. Жертва става неговата съседка – 56-годишната Патриция Магда, на която той прерязва гърлото, а по-късно наръгва няколко пъти с лозарска ножица.

След това второ невъзмутимо ликвидиране Робърт най-сетне е хванат и изправен пред съда за ликвидиране.

При влизането си в съда Муди се усмихва необятно, което мнозина намират за тревожно. През цялото време на процеса, даже когато прочитат смъртната му присъда, мъжът е с все същата необятна усмивка на лицето.

Той твърди, че е умъртвил двете дами, тъй като извънземни от Космоса, които той назовава “психически биологични същества “, са го предиздвикали да го направи посредством телепатичен надзор над мозъка му.

В същото време признава виновността си и не възразява против смъртното наказване, защото откровено има вяра, че извънземните ще го възкресят благодарение на техните технологии и той най-сетне ще успее да потвърди на света, че те в действителност съществуват.

Адвокатът на Муди се пробва да потвърди, че е неуравновесен, само че тогава килърът отхвърля той да го пази, решавайки да се съставлява самичък.

Муди споделя:

„ Най-накрая стигнахме досега, в който получавам желанието си за рождения ден. Надявам се, че ще приемете подобаващата присъда, с цел да ми позволите да извърша задачата си. “

Съдът в действителност го осъжда на гибел, само че по-късно, за огромно смут на Муди, смъртното наказване е анулирано и вместо това той получава доживотна присъда. На 7 октомври 2019 година Муди умира в пандиза в Юма, Аризона, „ по неуточнени аргументи “.

Друг сходен случай се развива в Аляска, където локалният гражданин Кристофър Ерин Роджърс убива трима души и ранява тежко други. На 2 декември 2007 година в град Палмър, Роджърс убива татко си, като го посича до гибел с мачете, а по-късно атакува годеницата си.

След което отива до близкия Анкъридж и там прострелва трима души, които не познава, като убива един от тях и ранява съществено останалите. Когато служителите на реда стартират да го преследват, той се крие сред къщите, пълзи от една постройка към друга, оглежда се, минава през тъмни дворове и търси нови жертви, само че най-после е хванат.

Четете още: Екстрасенс откри натрупа на мистериозно изчезналата Никол Були

По време на разпита Роджърс се отхвърля от правото си на юрист и с подготвеност признава за закононарушенията, след което споделя на управляващите, че в действителност е възнамерявал да убие още хора, и че даже се е надявал да убие няколко служители на реда, само че револверът му засякъл.

На въпроса „ за какво внезапно взема решение да убива хора без причина? “, той дава отговор, че “извънземните му споделили да го направи “.

“Искаха да убия куп хора. Беше доста необичайно. Чух гласовете им да ми споделят, че би трябвало да отида и да го направя. Имах това обвързване, по този начин да се каже. Направо ме объркаха. Не знаех какво е черно, бяло, от горната страна, изпод, от вътрешната страна, извън. Не знаех.

Искам да кажа, че се разсънвам заран като всеки различен, пия чаша кафе, пуша цигара. И тогава това извънземно създание идва и споделя: „ Хей, би трябвало да си свършиш работата. Трябва да я свършиш. “

Аз съм подвид за тях. Трябваше да им се потвърждавам … А те ненавиждат хората. Използват ги за храна. Това въобще не го разбирам. Не скърбя, че го направих.

Единственото ми страдание е, че не използвах различен инструмент, с цел да убия татко си. Разбирам, че тогава нямаше да е толкоз разбъркано и нямаше да е толкоз мъчно да се направи. Дори извънземните бяха недоволни от това. ”

Съдът признава Роджърс за отговорен в ликвидиране и опит за ликвидиране и го осъжда на общо 498 години затвор.

Изглежда, че убийствата не са единствените закононарушения, от които се интересуват извънземните.

През октомври 2017 година 31-годишният Анупонг Инфачак е задържан за вандализъм в спокоен квартал в Шебойган, Уисконсин. В рамките на една седмица той рисува думата “ДНК ” на няколко къщи, разрушава прозорец, помила кола и няколко пъти се пробва да подпали една къща.

Когато полицията го арестува, той има брадвичка, стърчаща от джоба му и незабавно стартира да споделя историята за това по какъв начин извънземни са го заразили с някакъв тип извънземен вирус, който трансформира ДНК-то му и управлява мозъка му, с цел да извършва техните команди.

Той декларира:

„ Те непрекъснато трансформират измеренията. Подготвят хората за неприятни времена. Казвам ви истината. Това е извънземен вирус за човешкото развиване. “

Инфачак е упрекнат за подпалвания на постройка, писане на графити, увреждане на имущество и нелегално владеене на оръжие.

През 2011 година 28-годишният Джъстин Меслер е задържан за гонене на Иванка Тръмп, която е най-голямата щерка на някогашния американски президент Доналд Тръмп. Меслер изпраща на Иванка злокобни имейли и туитове, в това число фотография, на която е покрита с кръв, а един път заплашва да се самоубие в първокласния дом на Иванка на Медисън Авеню.

Наложена му е мярка на неотклонение, което значи, че му е неразрешено да се приближава до Иванка и дома й, както и да й написа известия, само че той подценява всичко това, което е тежко закононарушение с допустима присъда до четири години затвор.

По време на процеса Меслер, който показва “вулкан в Хавай ” като собствен дом, твърди, че го е направил, тъй като е бил “под някакво свръхестествено въздействие “, и че “умът му е бил следен от извънземни “.

Оказва се, че по-рано той е разгласил доста странни видеоклипове в ЮТуб, в които твърди, че е „ жертва на извънземен надзор над съзнанието му “.

В последна сметка е наказан на една година в Психиатричното поделение на Болница Белвю.

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР