Има истории, които докосват сърцето. Като тази, която се случи

...
Има истории, които докосват сърцето. Като тази, която се случи
Коментари Харесай

Вярно куче чака починалия си собственик пред болницата, лекари го осиновиха

Има истории, които допират сърцето. Като тази, която се случи на 1 февруари в Рио Пиедрас, Пуерто Рико. Вярно куче останало да чака умрелия си притежател на скамейка пред медицински център.  Мислейки, че мъжът просто си почива на пейката, той стоял там известно време с кучето до него, до момента в който не разбрали, че 60-годишният човек е умрял.

Кучето не помръднало от мястото и е останало да чака притежателят му да се върне, написа peopleenespanol.com.
външна реклама


Трогнат от лоялността на четириногия другар, доктор Хосе Антонио Ерера Далмау взема решение да осинови животинчето, с цел да не бъде изоставено. Той го кръсти Лео.



„ Докторът сподели, че не е било елементарно да го качим в колата, тъй като желал да се върне на пейката, където чакал господаря си “, изясни Мириам Солен, активистка за правата на животните посредством обява във Фейсбук: „ Той към този момент е в дома си и даже се е срещнал с двамата си нови братя.“

Според локалния вестник Primera Hora името на умрелия към момента не е разкрито. Бил е облечен с кафява блуза, сини панталони и сандали. До тялото му намерили дребен ледник и нямало забележими следи от принуждение.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР