Има инициативи, за които си заслужава да работиш. Има инициативи,

...
Има инициативи, за които си заслужава да работиш. Има инициативи,
Коментари Харесай

Уникална инициатива в община Елин Пелин

Има начинания, за които си заслужава да работиш. Има начинания, които не костват съвсем нищо, само че носят наслада. Има начинания, които ни демонстрират, че може да сме разнообразни.
Има такива начинания!
 Община Елин Пелин и УНСС подписаха меморандум за съдействие Община Елин Пелин и УНСС подписаха меморандум за съдействие
Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развиване и реализация на студенти от УНСС посредством визити на място, срещи с практици, органи...
Какво ли може да се получи, когато събереш гумите, които са изхвърлени из полето на община Елин Пелин , няколко кофички багра, четки, малко дървен материал и доста възторг на мечтатели?

Днес Община Елин Пелин има своя парк „ Планетата не е за еднократна приложимост “. Над 150 гуми, окопани, напълнени с трошляк и боядисани, дават различен смисъл на думите „ АЗ РЕЦИКЛИРАМ! “ - плод на безвъзмездния труд на деца и доброволци.


Площадката за игра разполага с две табла за играта „ Морски шах “, а в най-скоро време ще бъде обезпечен и специфичен контейнер за разделно събиране на пластмаса, който ще бъде инсталиран до площадката.
 Община Елин Пелин със сериозен финансов тласък за млади фамилии Община Елин Пелин със сериозен финансов тласък за млади фамилии
България е страната с най-бързо топящо се население в света, като до 2050 година то ще наброява едвам 5,4 милиона души. Една от основнит...
Нито една стратегия, нито една разпоредба, която просто е написана на хартия, няма да промени средата, в която живеем и отглеждаме нашите деца. Наша е задачата да ги научим да пазят природата, да не замърсяват, да рециклират и да изхвърлят боклука разделно, тъй като природата ще остане и след нас!

От гумите, захвърлени в полето няма да поникнат цветя. Те ще са просто боклук, който ще е знак на безхаберието.
Подкрепете напъните на община Елин Пелин да направи света по-чисто място за нашите деца! Нека да стартираме да събираме разделно!

 В Елин Пелин стартира шампионат по минифутбол В Елин Пелин стартира шампионат по минифутбол
Кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов и представителя на БАМФ господин Пламен Божидаров откриха 1 кръг на лигата по минифутбол, която...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР