Има индикации, че към малтретираното 5-годишно дете от Пловдив е

...
Има индикации, че към малтретираното 5-годишно дете от Пловдив е
Коментари Харесай

Изнасилвали сексуално обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив

Има индикации, че към измъчваното 5-годишно дете от Пловдив е проявено и полово принуждение, сподели юрист Васил Попов, бранител на момченцето.

Преди девет месеца детето безусловно беше обезобразено след побой. Била е горена и косата му.

Срещу 35-годишния Петър Чернев, пастрок на момченцето, са повдигнати няколко обвинявания - за нанесен побой, насила, мъчение, нанасяне на междинна телесна щета, за владение на наркотични субстанции. Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 5 години затвор. Очаква се съдът да насрочи делото до дни.

От прокуратурата в града споделят, че майката и мъжът, с който живеела, в действителност неведнъж са малтретирали детето - както физически, по този начин и вербално. Имало подозрения и за полово принуждение.

" Няма директни доказателства за това, само че разглеждайки държанието на Чернев и доказателствата, има индикации. Има голи подиуми, съчетани с принуждение ", съобщи юрист Васил Попов пред NOVA.

В момента за момчето се грижи биологичният му татко в Германия.

" По данни на бащата детето е релативно добре, посещава психолог и логопед. Не стои повече от 5 часа в детската градина, тъй като стартира да демонстрира реакции. През ноември му следва поредна пластична интервенция, след което ще има два месеца възобновяване. След това ще му бъдат присадени фоликули, с цел да се възвърне космената обвивка на главата ", съобщи юрист Попов.

По данни на бащата майката се обаждала по 2-3 седмично, с цел да пита по какъв начин е синът ѝ. Според юрист Попов дамата е участвала на някои от издевателствата над детето. Сега тя е с обвиняване за съучастничество, изясни юристът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР