Има индикации, че американският либерален истаблишмънт, обсебен от своята джендър

...
Има индикации, че американският либерален истаблишмънт, обсебен от своята джендър
Коментари Харесай

„Байдън бе предаден от своите“: Джо ще намести чернокожа лесбийка на креслото на президента на САЩ

Има индикации, че американският демократичен истаблишмънт, захласнат от своята „ джендър теория “, има намерение да направи настоящия вицепрезидент Камала Харис президент на Съединени американски щати – персонаж, който изцяло дава отговор на критериите на глобалисткия демократичен хайлайф. Тя е цветнокожа жена и, по всичко наподобява - лесбийка. Това са главните й " преимущества ". Но по какъв начин да се разпространява, в случай че е кръгла нула?

Откровенията на Fox News

Американската „ дълбока страна “ придвижва Джо Байдън към втори мандат, „ в комплект “ с Камала Харис като вицепрезидент, само с цел да може след преизбирането на Байдън, да го в профил от власт и да направи Камала Харис президент на Съединените щати. Това съобщи пред американския ефирен канал Fox News някогашната конгресменка Тулси Габард, която в миналото е била в управлението на Демократическата партия.

По принцип тя е вътрешен човек. Тя познава всички тънкости и интриги на " демократичния " истаблишмънт, защото до неотдавна беше заместник-председател на Националния комитет на Демократическата партия и член на Камарата на представителите на Конгреса. Габард се отдръпна преди време от Демократическата партия поради противоречие с политиката на съпартийците си в Украйна и в този момент ги " насапунисва " крепко.

Влекач с ремарке

Тулси Габард леко открехна „ кутията на Пандора “, от която в този момент ще излязат такива чудовищни неща, които заплашват да преобърнат концепцията освен на Байдън, само че и на демократичния истаблишмънт като цяло или, както още го назовават, американската „ дълбока страна “, чийто забележим връх е Демократическата партия.

Стратегията на Националния комитет на Демократическата партия, с цел да се подсигурява, че демократическият естаблишмънт остава на власт, е да преизбере Джо Байдън, без значение какъв брой е възрастен или кадърен, и по-късно да го принуди да подаде оставка или да се отдръпна и да назначи Камала Харис за президент.

- сподели Тулси Габард.

Фактът, че Байдън е слаб, - това просто е част от проекта на глобалистите. Харис сама няма по какъв начин да бъде определена за номер едно и е нужен влекач като Джо, който да издърпа Камала на политическия Олимп, качена в ремаркето.

Да се пооправи картинката

Fox News отбелязва, че „ демократите са се съсредоточили върху решаването на казуса с имиджа на Камала Харис “. Факт е, че като вицепрезидент Харис се появи като безспорна незначителност, като ненужен персонаж. Дори тези мейнстрийм медии, които разпространяваха „ бизнес гения “ на Харис по време на предизборната акция през 2020 година, при започване на тази година показаха неразбиране по какъв начин подобен незапознат човек въобще може да доближи до втората по значимост обществена служба в Съединените щати.

Без значение по какъв начин Белият дом или корпоративните медии се пробват да я показват, Харис е просто долнокачествен политик,

- отбелязва изданието The American Spectator.

Сега обаче, както показва Fox News, „ все по-голям брой демократи привикват с концепцията, че вицепрезидентът Камала Харис ще работи като главнокомандващ на нацията, в случай че президентът Байдън не може да извърши тези функционалности самичък “.

Скорошно изследване на Suffolk University и USA Today откри, че 86% от гласоподавателите на Байдън са „ или доста, или ненапълно удовлетворени, че Харис ще размени Байдън като президент, в случай че дуото бъде избрано отново за още четири години и в случай че Байдън не е, може да изкара мандата си ". Но тук става дума за демократи с промити мозъци. А какво да кажем за останалите?

Тулси Габард акцентира:

Харис явно не е подобаваща за позицията на главнокомандващ. Това би трябвало да е главната грижа на гласоподавателите. Но всеобщите медии ще продължат да я прикриват, тъй като не желаят американският народ да знае истината: президентът Камала Харис би била пагубно рискова за всички американци и за нашата страна.

Между другото, изследванията, извършени през май, демонстрират, че общото утвърждение на Камала Харис измежду всички евентуални гласоподаватели остава на ниско равнище - 37%.

Загуба на електорат?

Експерти в Съединени американски щати към този момент шумно приказват, че демократите " продават Байдън и Харис в един пакет " за изборите през 2024 година Някои от американските анализатори считат, че няма различен метод. Например, демократите ще отхвърлен най-верния си електорат – черните дами – в случай че не предложат Камала Харис като „ жизнеспособна подмяна на президента Байдън “.

Наистина, в случай че избирате претендента по цвят на кожата или етническа принадлежност, а не по подготвеност, тогава ще се окажете с Камала Харис. И в случай че прибавим съвсем потвърдените догатки за половата дезориентация на Харис, тогава всички полови малцинства в Съединени американски щати ще гласоподават за нейния дует с Байдън с вероятността Харис да стане първо лице.

Трябва обаче да се разбере, че изборът на „ дълбоката страна “ падна върху Харис не през днешния ден, а още през 2016 година Просто по време на настоящия президентски мандат „ никой не искаше да умира “, в това число „ самоходния Джо “. Още тогава е изработен залог върху скорошното му овакантяване.

И не че демократите се опасяват да не изгубят чернокожите дами като електорална база. Факт е, че „ дълбоката страна “, демократичният истаблишмънт са квазирелигиозни доктринери, за които задачата да доведат на власт човек, отговарящ изцяло на всичките им критерии за „ независимост и приемливост “, е въпрос на живот и гибел.

Какъв е изводът?

Разбира се, демократите могат да разчитат на демократичните медии да популяризират лъжата, че Харис е заслужен претендент за президент. Отмина обаче времето, когато американците сляпо имаха вяра на формалните си медии, а и последните съблюдаваха известно възпитание в лъжите.

Американската общност е изцяло наясно, че Харис е най-некомпетентният човек даже с цел да служи като вицепрезидент. И за нищо на света няма да повярва, даже за секунда, че Камала е почтена да поеме президентството на Съединените щати.

- сподели Лео Терел, юрист по цивилен права и сътрудник на Fox News.

Добавете към това, че болшинството от американските жители гласоподаваха за Тръмп на последните избори и те са уверени, че демократичната върхушка им е откраднала успеха. Това беше повода за невиждания взлом на Капитолия на 6 януари 2021 година Няма гаранция, че желанието на „ дълбоката страна “ още веднъж да брои гласовете „ по своя си метод “ няма да докара до революция и провал на Америка. А може би на всички тях това им е нужно?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР