Има хора, за които да пътуват е начин на живот

...
Има хора, за които да пътуват е начин на живот
Коментари Харесай

Окриляващи цитати за пътешествия и непознати земи

Има хора, за които да пътуват е метод на живот – непрекъснато мислят коя ще е идната им дестинация и по какъв начин могат по-скоро да се насочат към нея. Има и различен вид, за които пътешествията се изчерпват с посещение при роднините за огромните празници и седмица на морето през лятото.
 image2_16x9.png 3 незабавни ограничения срещу есенен косопад – хинин, кофеин и неизменност На фокус
Истината е, че да пътуваш е колкото прелестно, толкоз и допустимо . Не е нужно да летите до различен континент, с цел да се каже, че пътешествате. Когато човек желае да открива нови места, нищо не може да го спре.

Предлагаме ви и няколко окриляващи цитати на тематиката, които могат да ви заредят с още повече възторг и предпочитание за пътуване.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно Щастливите девойки пътуват Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно  За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене Щастливите девойки пътуват За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене  Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Щастливите девойки пътуват Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР