Има хора в обкръжението на сръбския президент Александър Вучич, които

...
Има хора в обкръжението на сръбския президент Александър Вучич, които
Коментари Харесай

Вулин алармира: ЦРУ има шпиони в близкото обкръжение на президента Вучич

„ Има хора в обкръжението на сръбския президент Александър Вучич, които работят за Централното разследващо ръководство (ЦРУ), и той знае това. “

Това съобщи някогашният началник на сръбската Агенция за сигурност и информация (БИА) Александър Вулин, която неведнъж е завявяла своята обвързаност към Русия и режима на Путин.

„ Той ще реши дали в миналото ще кажем цялата истина и какво ще създадем по този въпрос. В държавното обграждане на президента Вучич има хора, които не работят в полза на тази страна, а против нея. Той ще вземе решение за всяка последваща стъпка, той е доста добре осведомен, знае доста неща още преди нашите служби да му кажат ”, сподели Вулин пред проправителствената телевизия " Пинк ".

Заместник-лидерът на опозиционната Партия на свободата и справедливостта (ПСС) Борко Стефанович реагира на изказването, като попита за какво тези хора, за които Вулин твърди, че работят за Централно разузнавателно управление на САЩ, не са задържани и преследвани.

„ Ако Вучич в действителност е заобиколен от хора, работещи за Централно разузнавателно управление на САЩ и знае това, както твърди Вулин, пораждат мното въпроси. Ако знаят, че хора от Сръбската прогресивна партия (СПП) шпионират в интерес на Централно разузнавателно управление на САЩ, за какво не вършат нищо по въпроса “, попита Стефанович, представен от телевизия N1.

Политикът акцентира, че основаването на неуравновесеност и непрекъснатите мнения за война и спорове от представители на държавното управление служат само за увеличение на възприятието на боязън и неустановеност у жителите и за прикриване на обстоятелството, че „ държавното управление фалшифицира изборите, че се дави в корупция и че е обвързвано с мафията ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР