Има хора, които са обсебени от дънките, други пък имат

...
Има хора, които са обсебени от дънките, други пък имат
Коментари Харесай

Тенденции при дамските якета и сака за 2021 година

Има хора, които са захласнати от дънките, други пък имат афинитет към красивите рокли. Трети скипредпочитат ризи пред блузи, а има и хора, за които аксесоарите са същинска пристрастеност. Има обаче част от облеклото, без която не можем през по-голямата част от годината, и това са връхните облекла. Красиво сако или стилно яке са нужния свършек на тоалета ни. Тъй като сме на прага на нов сезон, в този момент е моментът за нова връхна дреха. Ще ви разкажем какви са трендовете при и якета за 2021 година. Ако имате потребност от ново яке или сако, посетете Remixshop.

Спортно яке, вид 90-те

Всички знаем, че новото е добре забравеното остаряло. Спортните якета от 90-те се завръщат с цялостна мощ и ще бъдат супер съвременни през пролет 2021-ва. Много е хубаво, когато нещо, което е супер комфортно, е на мода. Едва ли има по-удобна връхна дреха от този вид спортни якета.

Къси якета „ кроп ”

Кроп топовете бяха същински шлагер през последните 1-2 летни сезона. Сега тази мода за къси облекла се трансферира към якетата. Кроп якетата са красиви, забавни и се съчетават ужасно с дънки или панталони с висока талия.

Бизнес сако

 

 

Бизнес саката постоянно са на мода и постоянно ще бъдат. Често специалностите ни изискват да изглеждаме представително и даже сега множеството хора да не вървят на бизнес срещи или даже в офисите си, едно красиво бизнес сако постоянно ще влезе в приложимост за видео срещите.

Кожени якета

Има някои неща в света на модата, които безусловно са вечни- скини дънките, дребната черна рокля, белите тениски. Може всички тези неща да звучат тривиално, само че истината е, че съвсем всяка жена има тези облекла в дрешника си. Към този лист се включва и коженото яке. Черното кожено яке е безспорна класика и ще бъде на мода и през тази година.

Сако с пуф ръкави

 

Обемните ръкави се завърнаха в света на модата още преди няколко години, при блузите, ризите и роклите. През пролетта на 2021-ва година, саката с такива пуф ръкави ще бъдат доста съвременни. А комбинацията на обемни ръкави с някакъв акцент, като колан или красива тока внася още повече жанр.

В Remixshop можете да намерите красиви и сака, както и още доста положителни фешън находки.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР