Има хора, които с чара, обаянието и харизмата си пленяват

...
Има хора, които с чара, обаянието и харизмата си пленяват
Коментари Харесай

Учени разкриха най-привлекателната черта, която ни прави неустоими

Има хора, които с чара, обаянието и харизмата си пленяват всеки към себе си. Те не следват фешън трендове, не седят пред огледалото, с цел да замязят на някоя звезда от стилния или музикален подиум. Не подражават на никого, не копират непознати визии или държание. Имат свое мнение, само че ценят и почитат особеното и обичат целия свят. Те са естествени, чисти и вършат всичко от сърце.

Какво в действителност може да направи един човек толкоз прелъстителен, че всеки да се влюби в него? Или – най-малкото – да извиква удивление у всеки, където и да се появи. Ако още не сте се досетили, ще ви кажем... Най-привлекателната линия у нас не се крие в никакви физически данни или характерности. Разковничето, което в реалност може да ни помогне да блеснем пред другите с цялата си вътрешна магия, хубост и хубост, в действителност са... страстите. Но тези откровените, идващи от душата и сърцето страсти. Умението да усещаме и да съпреживяваме, да се радваме и да плачем, да обичаме и да се удивляваме. Способността да се усмихваме не престорено, а с душата си. Това сочат резултатите от изследване, за които написа списание TIME.

Хората, които умеят да поддържат връзка с околния свят с страстите си, са най-привлекателните и красиви персони в очите на близките. Способността им да се интересуват от другия, от неговите усеща или терзания, им придава необикновен сексапил и кара всеки да ги заобича.

Експертите,участвали в изследването, са безапелационни, че не физическите характерности, а умеенето ни да споделяме с другите на прочувствено равнище, играе най-важната роля при общуването. Обратното, неналичието на човешкия фактор, студения звук, недостига на усеща и отношение към събеседника, са факторите, които, колкото и да сме красиви, ни вършат отблъскващи и необичани от близките.

Тези резултати са основани на изследванията и опитите на Силке Андерс от Университета в Любек, Германия. Тя предиздвикала група от доброволци да изгледат няколко клипчета на дами, които били тъжни или уплашени. След като изгледали клипчетата, доброволците били помолени да оценят дамите, които са видели. Оказало се, че доброволците са оценили по-високо тези дами, които изразявали по-лесни за схващане страсти, без значение от хубостта им. По време на проучването е записана и мозъчната интензивност на участниците. От резултатите се вижда, че частите на мозъка, които са виновни за възприятието на привличане към някого, заработват по-усърдно, когато доброволецът е сигурен каква страст следи.

Накратко казано, опцията елементарно да разбираем страстите на индивида против нас и неговата дарба да ги показва с лекост ни кара да се доверим и надлежно да се почувстваме по-близки с него. Така ние може да се почувстваме по-сигурни, спокойни и самоуверени в неговата компания. В такива моменти усещаме, че можем доста по-лесно да намерим общ език с него и да станем по-открити.

За край можем да ви посъветваме единствено да бъдете по-искрени в изложение на възприятията си, по-внимателни и усмихнати, по-мили и положителни към другите. Фалшивата усмивка, прикрита зад маската на плътни силиконови устни, няма да ви направи по-привлекателни, а още по-малко пък ще ви издигне в очите на близките. Тя елементарно може да бъде разпозната. Затова бъдете естествени, откровени, сърдечни и открити. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР