Има хора, които излъчват такъв невъобразим магнетизъм, че карат всички

...
Има хора, които излъчват такъв невъобразим магнетизъм, че карат всички
Коментари Харесай

13 психологически трика, които ще накарат останалите хора да ви харесат

Има хора, които излъчват подобен немислим магнетизъм, че карат всички хора към тях да желаят и да търсят компанията им. 

Те желаят да бъдат като тях, да завоюват утвърждението им и даже другарството им. 

Тези хора безспорно имат проблеми, само че някак, с общуването си, съумяват да станат неустоимо магнетични. Привлекателни са за противоположния пол и въобще за хора от всевъзможни възрасти, които търсят метод да споделят с тях.

Въпросът е „ Как да бъдем като тях? “. Тези 13 психически трика, препоръчани от BrightSide, ще ви оказват помощ.

Изградете самостоятелен жанр

Нужно е просто да откриете нещичко, което да е единствено ваше, което да ви отличава от останалите. Детайл, който припомня единствено за вас и който се съчетава по идеален метод с визията ви.

Именно това ще накара непознатите да ви запомнят, като тук хубостта не играе роля. Може и да ви се коства необичайно, само че уникалността на един човек може да бъде забелязана в която и да е форма на лицето или тялото. Това може да е жест, гримаса, дреха или метод на връзка.

Ето и няколко образеца на известни персони, които имат своя характерен знак и постоянно ще ги асоциираме с него:

Чарли Чаплин - мустак, костюм, походка.
Уинстън Чърчил - цялост, пури.
Йосиф Сталин - мустак, лула, акцент.
Адолф Хитлер - истинска форма на мустака, интонация.
Дита декор Тийз - характерен за 40-те жанр, алено червило.
Мерилин Монро - цвят на косата, бенка.
Салвадор Дали - мустак, изражения на лицето.

Открийте своята огромна фантазия

Искате хората към вас да се въодушевяват, да ви търсят за съвет, да правят оценка характерността ви? В подобен случай ви е нужна причина, за която съществувате.

Амбиция и предпочитание да измененията нещо в този свят. Да се борите за нещо. Защото човек без фантазия е като книга без концепция. 

Докосвания

Направено е изследване с красиви мъже, които желали телефоните на дами по улиците. Някои от тях били докосвани, други - не. Мъжете са имали два пъти повече шанс с дамите, които са докоснали. Разбира се, би трябвало да се съобразите с етикета на мястото, на което се намирате, както и с взаимоотношенията, в които сте с хората.

Бъдете уверени

Искате да бъдете харизматични? Нужна ви е убеденост. Трябва да сте решителни, да разчитате на себе си, да не очаквате помощ от останалите и да успявате да разкажете концепциите си на другите по този начин, че всички да ви схванат. 

Околните могат да усетят увереността ви и по метода, по който говорите. Добре е да избягвате изречения като " допускам, че... ", " уповавам се ", " чакам ", " може би ", най-вероятно ".

Не се оплаквайте

Едва ли ще почитате човек, който непрекъснато се оплаква. За удивление и дума не може да става дума. Хората с харизма постоянно са положителни. Избягвайте рецензията, недоволствата и отрицателните тематики. Ако не всичко е на мястото си в живота ви, започнете диалог, който ви носи наслаждение и ще донесе същото на събеседниците ви.

Използвайте езика на тялото

Поведението ви би трябвало да отразява вашата убеденост. Не си играйте с предмети, до момента в който говорите или с косата си, гледайте събеседника си в очите и избягвайте затворените позиции на тялото. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР