Има голям шанс до края на тази година грандиозният експеримент

...
Има голям шанс до края на тази година грандиозният експеримент
Коментари Харесай

Като оставим настрана Metaverse, Зукърбърг имаше изненадващо добра година

Има огромен късмет до края на тази година грандиозният опит на Meta във виртуалната действителност да натрупа повече от 50 милиарда $ оперативни загуби. Това е шокираща статистика. И въпреки всичко то значително е отклонило вниманието.

Против възможностите, 2023 година беше много добра за компанията за обществени медии на Марк Зукърбърг. Meta зае значимо място в пантеона на изкуствения разсъдък, като избра да показа работата си – демократизиране на генеративния AI, до момента в който всички останали се пробват да го пазят. Дигиталната реклама се възвърне, увеличавайки приходите. Цената на акциите се връща към рекордно високо равнище.

Това е огромно достижение, като вземете поради какъв брой зле изглеждаха нещата при започване на годината. Годишните доходи бяха намалели и метавселената беше обект на насмешки поради нейните странни аватари без крайници. В отговор Зукърбърг разгласи Година на успеваемостта. Проекти с невисок приоритет бяха анулирани, описите бяха отстранени и бяха оповестени съкращения на 21...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР