Има години в историята на една компания, които са по-вълнуващи

...
Има години в историята на една компания, които са по-вълнуващи
Коментари Харесай

Пътуване във времето с Музея на Порше - видео

Има години в историята на една компания, които са по-вълнуващи от други. 2023 година е доста специфична за Porsche. 911 чества своя 60-ти рожден ден и марката се обръща обратно към историята на триумфа със „ 75 години спортни коли Porsche “.

„ Никога до момента толкоз доста посетители не са посещавали нашия музей на Porsche за един месец, както през август 2023 година Успяхме да посрещнем повече от 70 000 гости. Вече излиза наяве, че 2023 година ще бъде втората най-хубава година досега, откогато беше открит през януари 2009 година “, афишира Ахим Стейскал, началник на наследството и музея на Porsche. Очакваме с неспокойствие края на годината и доста други събития за нашите гости и посетители. “

Настоящата специфична галерия за отбелязване на юбилея „ 75 години спортни коли Porsche “ е най-мащабната, която се е провеждала през последните 14 години. Музеят на Porsche ви кани на странствуване през 75 години история на марката до 7 януари 2024 година По време на есенната почивка от 28 октомври до 5 ноември Porsche предлага безвъзмездни обиколки на музея за деца сред 4 и 13 години.



„ Social Media Ready “ кани младежи и младежи на възраст от 15 до 19 години да трансфорат своите фотоси и видеоклипове на своя смарт телефон в нещо доста особено в границите на два работни дни. На 11 ноември 15 участници ще се посветят на професионалното основаване на клипове дружно с режисьора Андре Дьоберт. На 12 ноември фотографът Миха Павлицки ще поеме 90-минутните семинари.

Целта на тези семинари е младежите да се научат по какъв начин да основават висококачествено наличие без скъпо съоръжение за камера. Със личния смарт телефон са вероятни вълнуващи композиции на изображения и редактиране на филми, както и фотоси - от изцяло нови вероятности.

От 28 ноември до 3 декември хората с персонална карта с тежки увреждания и техните придружители ще имат безвъзмезден вход в музея на Porsche през работното време, само че и могат да вземат участие в безвъзмездни обиколки със особено подготвени водачи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР