Има филми, сериали и герои от миналото, за които си

...
Има филми, сериали и герои от миналото, за които си
Коментари Харесай

Помните ли Херкулес? Актьорът сподели: Тъжното за мен е, че казват, че вече не могат да ми намерят работа

Има филми, сериали и герои от предишното, за които си спомняме и до през днешния ден с носталгия. Такъв е " Херкулес ". 

В основната роля влезе Кевин Сорбо, като видяхме общо пет телевизионни кино лентата, които бяха пуснати в границите на единствено на година през 1994 г. 

По-популярен обаче като че ли стана сериалът Hercules: The Legendary Journeys, който се излъчваше от 1995 година до 1999 година и в 111 епизода сподели нова порция от приключенията на Херкулес.

Тази роля несъмнено направи Сорбо много прочут, само че по този начин и не съумя да го вкара в тима на огромните холивудкси екшън звезди. След приключването на сериала артистът не скучае и взима присъединяване в редица филми и сериали.

Виждали сме го в четири епизода на " Дарма и Грег ", както и в 110 на Andromeda. Има къса поява в един епизод на " Двама мъже и половина " и в четири епизода на  " Ориндж Каунти ". Дава гласа си в две издания на видео играта God of War също по този начин.

Сред последните му планове са Knight`s End и Bezos. Най-силните години на Кевин Сорбо в ролята на Херкулес пък се оказват и най-трудните му. През 2012 година той разгласява автобиографията True Strength: My Journey from Hercules to Mere Mortal — How Nearly Dying Saved My Life, в която разкрива, че през 1997 година е претърпял три инсулта в резултат на аневризъм.

През въпросната година, до момента в който дава изявленията, с цел да промотира екшъна " Къл завоевателят ", Сорбо стартира да усеща необичайно лявата си ръка. По време на подготовка пък се появява мощна болежка в ръката, а до момента в който се прибира към дома си към този момент изпитва всички признаци на инсулт - затруднено вървене, неразбираем диалект, замъглено виждане и бръмчене в главата му.

Лекарите съумяват да отстранят аневризма, който блокира притока на кръв към ръката му. Проблемите обаче не стопират, тъй като когато се връща на снимачната площадка на сериала за Херкулес, стартира да изпитва отмалялост, меланхолия и пристъпи на тревога. Това е и повода присъединяване му в последните сезони да бъде понижено.

Години след края на сериала Кевин Сорбо страда от увреждане на нерви, остатъчна болежка, мигрена и 10% загуба на зрение, написа Looper. Точно тогава е схванал, че най-важното нещо за него са брачната половинка му и вярата в Бог.

Това го води към присъединяване в няколко религиозни кино лентата като God`s Not Dead, Revelation Road: The Black Rider и The Sparrows: Nesting. Но вярванията му го лишават от по-големи благоприятни условия в Холивуд. Или най-малко по този начин счита самият той.

В изявление за Gospel Herald Сорбо споделя, че когато е разкрил, че е закостенял християнин, внезапно са се лимитирали функциите, които му биват предлагани. Като множеството филми, в които взе участие, са самостоятелни. 

" За мен беше тъжно, знаете ли, моят управител и сътрудник от толкоз доста години споделиха, че към този момент не могат да ми намерят работа и да работят с мен към този момент, тъй като съм християнин, реакционер ", споделя артистът пред Fox News Digital.

Политическите пристрастия на Кевин Сорбо също му костват нови благоприятни условия за работа, като през 2016 година той декларира поддръжката си за Доналд Тръмп. Отново за Fox News неотдавна артистът подлага на критика мъжете в Холивуд, казвайки, че им липсва неустрашимост.

Той нападна непосредствено Тимъти Шаламе и Били Портър за избора им на облекло на публични събития. " Накъдето и да погледнем, дръзки, уверени, самоуверени дами изместват пасивните мъже, които безшумно се отдалечават на назад във времето ", счита още той, написа Metro.co.uk.

В персонален проект Кевин Сорбо е женен за Сам Сорбо, като двамата се срещат на снимачната площадка на сериала за Херкулес. Женят се през 1998 година и имат три деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР