Има едно , но то не е на Пеевски. Пеевски

...
Има едно , но то не е на Пеевски. Пеевски
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Има едно ДПС, но то не е на Пеевски

Има едно, само че то не е на Пеевски. Пеевски не е депесар - както споделих, забавно за какво не приказва нищичко по този въпрос - Пеевски не е член на. Това написа във фейсбук Илхан Кючюк, евродепутат и зам.-председател на ДПС от " крилото " на Доган. 

" Кои са го внедрили и назначили и кой самоназначил се за притежател на марката съпредседател се саморазправя с партия и депутати,това е саморазобличената паралелна действителност с лого Директива за птиците. Първо - това не е техномаркет, нуртекс, виваком, дунарит и прочие. Това е партия, а в Б-я има ЗПП. Второ - да отстраняваш с фалшификации и нарушавайки Устава депутати, които да наричаш отцепници, е смешна и жалка реторика на Пеевски. Легендите за дипломите са известни, само че сред тапия и обучение има разлика. Пиарите минимум - да не приказваме за какво никоя медия не рече на Пеевски, че разколник, не е принудително отхвърлен от Пеевски. Самодейността на Пеевски не ги трансформира в отцепници.

Явно неговите дипломи бъркат отцеплението с разколник. Отцеплението е термин не от партийното строителство, а отцепникът е Пеевски. Отцепление и разколник са две радикално разнообразни по значение думи - като и държавно дружество.

Трето - в -Ново начало има нови водачи от 2012 година и глас на Георги Петров и Таня Петрова от 2021 г, татко и щерка. Там няма депесари - там са отцепниците на Пеевски, Пеевски е от новите водачи - самопровъзгласили се или назначени. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР