Има едно ДПС, няма друго. Ахмед Доган е от земеделците,

...
Има едно ДПС, няма друго. Ахмед Доган е от земеделците,
Коментари Харесай

Пеевски: Има едно ДПС, Ахмед Доган е от земеделците

" Има едно Движение за права и свободи, няма друго. Ахмед Доган е от земеделците ", това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, запитан за размяната на тъжби в съда сред двете фракции - и към Пеевски, и към Доган.
Прочетете още
По думите на Пеевски всички, които са изменили на Движение за права и свободи, са се самоизключили. 

" Движение за права и свободи отива на избори. Друга тематика няма. Единственото нещо, което мога да кажа на нашите гласоподаватели, е ново начало без дерибеи ", уточни той. 

На 11 септември Върховният административен съд (ВАС) задължи Централната изборна комисия (ЦИК) да записва обединението към Делян Пеевски за парламентарните избори. Магистратите одобриха, че те първи са подали заявката в Комисията. Междувременно снощи ЦИК записва обединението " ДПС-Ново начало "  на Пеевски за предварителните парламентарните избори на 27 октомври и отхвърли да записва партия „ Движение за права и свободи “ . Решенията подлежат на обжалване пред Върховен административен съд посредством изборната комисия в тридневен период от оповестяването му. Паралелно с всичко това ЦИК записва коалиция „ Алианс за права и свободи “ за присъединяване в предварителния избор. Това стана час след решението на Върховен административен съд за регистрацията на фракцията към Пеевски. По този метод „ Алианс за права и свободи “ дава опция на последователите на Ахмед Доган да употребяват листите на обединението за присъединяване във вота на 27 октомври.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР