Има едно абсолютно недооценяване, игнориране и дори подигравателно отношение по

...
Има едно абсолютно недооценяване, игнориране и дори подигравателно отношение по
Коментари Харесай

Йовчев : Русия е подценила сигнала на САЩ за готвен терористичен акт

„ Има едно безусловно недооценяване, игнориране и даже присмехулно отношение във връзка с сигнала за готвена терористична офанзива, подаден от Съединени американски щати. А съгласно това, което излиза по медиите – сигналът е бил много съответен. В него се показва, че евентуално нападението ще е обвързвано с концерт. Това е много добра тенденция, с цел да планираш и да проведеш съответните мероприятия и да не допуснеш този атентат ”. Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия някогашният началник на ДАНС Цветлин Йовчев, разяснявайки кървавата офанзива в Москва.  

По думите му от дребното фрагменти, показани от момента на стрелбата " се виждат много недостатъци в сигурността ". " Не може на едно такова място, на което се събират над 6000 души - да нямаш обикновени ограничения за сигурност. Оказа се, че на място дори не е имало полицейски патрули ", уточни той. И добави: " Определено е имало подценяване на обстановката и ограниченията за сигурност са под всякаква рецензия ". 

Той изясни, че всяко едно обществено место, където се събират огромни групи от хора, би трябвало да има план за противопоставяне на терористични офанзиви.

" И тези проекти би трябвало да са част от общия проект на града и от националния проект. Това го има и в България, и във всяка една страна, която при съвременните условия се е сблъсквала с такива закани, без значение дали са провеждани директно терористични офанзиви или не. И в този проект би трябвало да бъдат прегледани всички сюжети на сходно нахлуване ", акцентира Йовчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР