Има една рецепта за напитка, която ще ви помогне в

...
Има една рецепта за напитка, която ще ви помогне в
Коментари Харесай

Очистете черния дроб и отслабнете само за 72 часа

Има една рецепта за напитка, която ще ви помогне в очистването на черния дроб и отслабването, и всичко това без доста старания!

Има моменти, когато човешкото тяло е претрупано от отрови и заради това черният дроб не може да извършва функционалностите си обикновено. В такива обстановки, процедурите за отслабване се демонстрират доста постепенно, вследствие на което получавате още по-голяма тежест.

Почистване на черния дроб и загуба на наднорменото тегло за 72 часа

Черният дроб е най-важният детайл, когато става въпрос за загуба на тегло, тъй че в случай че е претоварен с отрови, процесът на понижаване на тежестта може да бъде спрян изцяло и вследствие на това няма да получите позитивен резултат за целия период от време.

Ето за какво много често хората не могат да отслабнат, макар невероятните си старания и различни методи.

Ако сте измежду тези хора и в действителност желаете да отслабнете, пробвайте се да употребявате метода, предложен от нас, който изцяло ще очисти черния дроб от токсините.

Просто консумирайте тази напитка 3 дни и ще очистите черния дроб от всички отрови и токсични субстанции, които са се натрупали там.

Какъв е този способ?

Пийте този сок 3 пъти дневно в продължение на 3 дни. През този интервал не приемайте огромни порции храна. Пийте доста вода, с цел да улесните отслабването и детоксикацията на черния дроб.

Съставки:

3 лимона1 чаша нарязан магданоз5 стръка попарена целина6 чаши вода

Вижте още: Алоето и неговите невероятни изгоди върху здравето

Получаване:

Смесете лимонов сок, магданоз и целина в блендер, по-късно прибавете вода и разбъркайте още веднъж. Пийте по 2 чаши 3 пъти дневно преди хранене. Повторете идващите 2 дни. След това направете отмора от 7-10 дни и повторете още веднъж тези стъпки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР