Има една категория жени, доста отдавна вилнеещи в света, които

...
Има една категория жени, доста отдавна вилнеещи в света, които
Коментари Харесай

Жената-крадла на чужди мъже: Как да я познаем и можем ли да се предпазим

Има една категория дами, много от дълго време вилнеещи в света, които главно се занимават с кражба на непознати мъже. И тук не става въпрос за нормално влюбване на двама души и продължение напред, а за тенденциозна и целенасочена тактичност, целяща кражба на тъкмо избран мъж, в тъкмо несъмнено време.
Кои са тези дами?
Това са нормално красиви и съблазнителни дами, със забележителни триумфи в кариерата и живота, които без проблем биха могли да имат извънредно сполучливи връзки с мъже, които са свободни. Те обаче разсъждават на различен принцип.

Харесват мъже, които са в съществени връзки, женени такива или такива, които изрично не могат да бъдат техни, тъй като обичат други.
Така, след обширно изследване на обекта, жената-крадла взима този, който като цяло не може да има.
Причините са доста – или тъй като са го харесали, или по-вероятната – тъй като не може да бъде техен. Мъжете, по природа склонни към флирт, елементарно падат в „ клопката “ на подобен вид дами. Изоставят сигурното и щастливите връзки и поемат по едно премеждие на рискове, премеждие и доста вълнуващи моменти – до момента в който новата им половинка не ги зареже.

Жените-крадли не го вършат от завист или отплата. Те го одобряват за премеждие или за нещо занимателно. Да уловят в „ клопката “ си мъчно наличен и сериозен мъж се трансформира в едно от най-вълнуващите инициативи за тях. Така, на процедура, те не влагат обич и усеща, които в следствие им оказва помощ по-лесно в раздялата.
В цялата тази заплетена история обаче не са отговорни единствено дамите, които обаче поемат цялата виновност.
Жената – обичайно заклеймявана като изкусителка, се трансформира в нещо като оръжие, което е повалило положителния и добродушен мъж. А, това не е по този начин.

Мъжете, с ясно схващане, избират да изневерят на половинките си и да продължат напред. В доста от случаите обаче, откакто са зарязани от новата изкусителка, те вършат усилени опити да се върнат при остарялата си половинка.
Започват да се извиняват, да желаят амнистия и да съжаляват за това, което са създали.
А изкусителка продължава напред, в търсене на идната си жертва!
Автор: Костадин Костов
Инфо: iwoman

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР