Има една игра от памтивека – дърпането на въже. Във века

...
Има една игра от памтивека – дърпането
на въже. Във века
Коментари Харесай

Кой кого? Решава въжето! - видео

Има една игра от памтивека – дърпането на въже. Във века на автомобила битката кой-кого към този момент дава отговор на разногласието между машините и техните притежатели, и много често е много необикновена. Като тази на автомобил от Формула 1 и цялостен отбор ръгбисти. Но да караме по ред:

Mazda MX-5 срещу Pontiac GTO
Дуелът на родстъра MX-5 с Pontiac GTO си е съвременен прочит на борбата сред Давид и Голиат. И двете коли са купени на старо – маздичката за съвсем нищо - 200 $, “вождът ” за 4200. Най-интересната част започва от 8:33 мин.



Audi A6 срещу Subaru Outback
Авторите на видеото предизвестяват, че автомобилите са с разнообразни гуми, по този начин че от старта е мъчно да преценим истинското разположение на силите. Битката е също и сред двете най-известни системи за задвижване 4х4 на нашето съвремие. Можете ли да познаете победителя?



Tesla Model X срещу Toyota Land Cruiser Prado
В началото на клипа ни предизвестяват да “не вършим това в къщи ”, най-много защото подобно упражнение автоматизирано лишава електрокара от гаранцията му. Но битката си заслужава...



Tesla Model X срещу Hummer H2
Новата борба на суперелектричката я изправя пред още по-сериозен съперник.



Dodge Challenger Hellcat срещу Dodge Charger Hellcat против SRT Viper GTS
В 2015-а година изданието Motor Trend направи сравнителен тест на най-мощните модели на концерна Dodge-Chrysler тогава - “адските ” Challenger и Charger, и SRT Viper GTS. Едно от изпитанията беше тройно дърпане на въже.



Ferrari F50 срещу Ferrari F50
Богатите постоянно са си мерили... нещата. Премерили си и фераритата – този път два Ferrari F50. Не е честа преживелица да чуеш звука на два атмосферни мотора V12!



KTM SuperDuke срещу LaFerrari
На пръв взор дърпането на едното колело е безнадеждна история против две. Но на процедура нещата не стоят съвсем така, без значение че на теория мотоциклетът е с по-малка мощ и с по-ниско сцепление с пътя. Видеото си заслужава гледането...



Red Bull RB8 срещу ръгбисти
Този път от едната страна на въжето има жива мощ – играчите на Bath Rugby Club. От другата страна Даниел “усмивката ” Рикардо и болидът Red Bull RB8 пример 2012-а. 750 “коня ” против осем яки мъжаги – а?



Паяк против морски влекач
Тази борба не е единствено на силата, само че и на стихиите – земята против водата! 500 к.с. на паяка против 900 на влекача. Различни характеристики, друга среда, но победителят е единствено един. Кой ли е?

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР