Има една група пропагандисти - политолози уж, журналистки, психолози и

...
Има една група пропагандисти - политолози уж, журналистки, психолози и
Коментари Харесай

Анна Заркова: Хората наистина се делят на два вида: почтени и непочтени

" Има една група пропагандисти - политолози сякаш, журналистки, психолози и така нататък - които, намислят ли си нещо, почват да го повтарят по всички малките екрани по този начин, че да ни бие по главите като китайската капка.

Напоследък тая група чула думата " честен " - ах, каква неприятна дума била! - и от тая дума подскача, като да е седнала върху жива медуза без бански. Ама по какъв начин било допустимо едни политици да кажат, че били забелязали и честни хора измежду депутатите!
 Николай Марков: В България има единствено мафия - скрита, свирепа и недосегаема Николай Марков: В България има единствено мафия - скрита, свирепа и недосегаема
" Не е мъчно да забележите и вие, че политическите партии нямат експертен, нито политически капацитет. Нямат никакъв! По-лошото е, че...

Ама какво било туй безсрамие - да разделят хората на честни и нечестни, апелирам ви се, но какъв брой скандално било това, но какъв брой било непристойно такова обръщение!

Е, да, друго си е да вземем за пример посланието, че " политиката е лайно в целофан ", с което Бойко стана министър председател с изгледи за доживотен мандат ", във Facebook.

" Но, в случай че позволите и друго мнение - хората в действителност се разделят на два типа: честни и нечестни - все едно депутати ли са, или не са. И първият тип е по-многоброен - за благополучие и с помощта на Създателя. И се случва постоянно някой човек от първия тип да мине във втория, само че съвсем в никакъв случай не се случва противоположното. И това се вижда доста ясно както онлайн, по този начин и по тв приемника в дребна България.

Ако някого съм обидила, да прости. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР