Има две страни на монетата – демокрация и диктатурата. Аз

...
Има две страни на монетата – демокрация и диктатурата. Аз
Коментари Харесай

Манолова призна, че е щяла да гласува за Игнатов или Бонев, ако не беше стигнала до балотаж

Има две страни на монетата – народна власт и диктатурата. Аз разбирам, че огромна част от гласоподавателите в София не ме харесват персонално, само че по-важно е какво харесват като ръководство. Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова в ефира на bTV.

“Изборите в София са основни, те са отражение на цялата страната “, счита още тя.

„ Казах ясно, че бих гласувала за Игнатов или Бонев, в случай че не стигна до балотажа. Смятам, че претендентите на смяната имат потребност от поддръжка. Хората, които са дали своят вот за мен на 27 и които ще гласоподават за мен на 3, да гласоподават за смяната “, прикани още Манолова.

Според нея протестният избор е победи и 2/3 от хората са посочили, че желаят смяна.

Аз демонстрирах поддръжка и на другите двама претенденти на смяната. И на Игнатов, и на Бонев. Ние бяхме подложени на невиждана офанзива с всевъзможни подлости “, оплака се Манолова. По думите ѝ листите на смяната са листата на ДБГ, на Демократична България, на Борис Бонев.

„ Аз споделих, че съм гласувала за листата на смяната, ще гласоподавам за претендента на „ Демократична България против претендента на ГЕРБ в моя регион “, призна Манолова.

Манолова донесе и извадки от протоколите във „ Филиповци “, „ Факултета “ и „ Христо Ботев “. Много се чудя в случай че отидем в тези квартали дали хората там ще познаят госпожа Фандъкова. Аз съм била там като омбудсман.





Манолова разяснява и думите на премиера Бойко Борисов от изборната нощ, че ГЕРБ е победил.

"Получих доста обиди от господин Борисов, наричайки ме по всевъзможен метод. Не знам дали си дава сметка, че по този начин наскърбява стотици столичани. Кои са неприятните хора, тези, които гласоподаваха за смяната ли ", запита Манолова.

По-лошото е, че госпожа Фандъкова влезе в този звук. Чух нещо от нея, което не съм чувала от 14 години. Тя ме наскърбяваше персонално. ", разяснява още Манолова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР