Има два елемента, които предопределиха резултатите. Първо това е системата,

...
Има два елемента, които предопределиха резултатите. Първо това е системата,
Коментари Харесай

Любомир Кючуков: Надали има изненадани от резултатите на изборите...

„ Има два детайла, които предопределиха резултатите. Първо това е системата, която облагодетелства настоящия президент, и ще е обикновено, в случай че анализът е единствено това. Вторият детайл са настройките в съветското общество. Докато има заплаха за страната, обществото ще е консолидирано и няма да дестабилизира страната “, уточни анализаторът.

 

По думите му моделът на тридневно гласоподаване е пробван при референдума в Русия за смяна на конституцията. 

„ Търсеният резултат беше мобилизацията и резултатите го демонстрираха - обезпечаването на висок % присъединяване и търсенето на по-значим резултат за президента Путин “, посочи дипломатът. И счита, че „ резултатът от отдалечено гласоподаване мъчно може да се реши, само че даже и да имат подобен, не е определящ “.

 

„ Има няколко фактора – опция и отсъствието на такива. Реално Навални не беше опция, тъй като политически беше обезвреждат преди 5 години, когато влезе в пандиза. Той беше трансфорат в знак на опълчването на ръководството “, разясни Кючуков.

 

Високият % на избора на Путин той обоснова по следния метод: " Наблюдаваме това като наклонност от много години – мощна централизация на властта в Русия. Това е задоволително обичайно за страната без значение дали  отпред е водач,  държавен секретар или президент. За страдание наклонността, сякаш касае освен Русия, а много страни в света - търсене на мощната ръка, която да се оправи с насъбраните рецесии “.

Специалистът посочи, че няма индикации за непризнаване на изборите в Русия: „ Защото и в тези условия на война съветското общество дава своята подкрепа  и се консолидира към ръководещите. Второ значи затваряне на вратите за пол разговор със страните от НАТО и Европейски Съюз. А  през идващите години ще има развиване с присъединяване на Русия и с Путин. Когато се стигне до договаряния с Русия, ще бъдат водени още веднъж от Путин. “

 

Дипломатът дефинира като рисково предлагането на френския водач Макрон за изпращане на непознати войски в Украйна.

 

Анализаторът сигнализира, че до момента в който има военни дейности постоянно има заплаха от ескалация на спора и разширението му и „ рискът е доста висок за Молдова и Приднестровието “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР