Има достатъчно данни за извършено престъпление и екип от следователи

...
Има достатъчно данни за извършено престъпление и екип от следователи
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва има ли виновни, освен природата, за жертвите на наводнението в Царево

Има задоволително данни за осъществено закононарушение и екип от следователи проверява аргументите за гибелта на четирима души при наводенията в Царево. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор на Бургас Георги Чинев пред bTV.

Предсои да бъде направена техническа експертиза, която да откри какви са аргументите, довели до гибелта на двама мъже и две дами в региона на Царево.

Разследването би трябвало да откри се дали някой е съдействал за нещастието с дейностите или бездействията си.

" Ако мога да изтъквам текста, санкционира се лицето, което заради неведение и немарливо осъществяване на активност, представляващи източник на заплаха, аргументи гибел другимо. Тук има гибел на няколко лица ”, съобщи Чинев.

Екип от следователи е направил оглед на място на моста в Царево. Използвана е профилирана техника и дрон, който е снимал мястото на събитията.

Разследването би трябвало да откри дали оборудването е построено и поддържано в сходство със строително-техническите условия.

Вече са разпитани очевидци на нещастието, направена е и първата аутопсия на изплувалите след потопа четири тела, оповестиха още от прокуратурата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР