Има дефицит на души в днешно време. Души, които могат

...
Има дефицит на души в днешно време. Души, които могат
Коментари Харесай

Поетът-бунтар Росен Карамфилов: Има дефицит на души в днешно време

Има недостиг на души в днешно време. Души, които могат да разсънят обществото. Ето такива хора би трябвало да са будителите. Това сподели поетът-бунтар Росен Карамфилов. Той с горделивост носи семейството на татко си – Кольо Карамфилов, който бе един от най-хубавите ни модерни художници.
" Аз доста от дълго време съм се " хвърлил " в музиката ". Не съм толкоз прочут като артист, само че музиката е нещо, с което се занимавам от много години. От една година съществено се завръщам. Може да очаквате изненади. ", сподели още той пред bTV.

Той разяснява отношението на вицепремиера Симеонов към децата с увреждания и техните майки: Откакто се помня съм в инвалидна количка, роден съм с церебрална парализа. Хора като вицепремиера нямат визия, какъв брой е мъчно. Аз не съм добър образец, представителна извадка. Аз от 26 години се оправям с живота и мога да бъда представител на всички такива деца, които назоваваме " сякаш заболели ". Те нямат никакъв късмет, в случай че страната не им го даде. За мен това е просто геноцид.

Държавата съумя да покрие половината от заплатата на моя обществен помощник. Не знам, по какъв начин си показват с 400-500 лева да платиш заплата на човек, който работи с теб от понеделник до петък. Държавата не мисли за тези неща. Не може да се сложи на мястото на майките, уточни поетът.

Не мога да си обясня това нещо в човешки проект. Най-тъжното е, че даже да стана от количката и направя челна стойка, той /б.р. Валери Сименов/ няма да си подаде оставката. Защото би трябвало да имаш съвест и да можеш да се погледнеш в огледалото, счита Росен.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР