Има данни, че Семерджиев е имал съучастник - жена, която

...
Има данни, че Семерджиев е имал съучастник - жена, която
Коментари Харесай

Рашков за шофьора с 50 нарушения: Не можем да му попречим да излезе от гаража си -

Има данни, че Семерджиев е имал съизвършител - жена, която е открита. Нищо повече не мога да ви кажа. Главното настоящо лице е търсено, само че към този момент е налице. При разкриването на случая сме напред.

Това съобщи вътрешният министър в оставка Бойко Рашков по време на чуване в парламентарната отраслова комисия. Вчера до метростанция ``Европейски съюз``. По-рано през днешния ден, който не е бил самичък в автомобила - той бяга от мястото на произшествието дружно с жена.

Семерджиев е престъпно проявен с. Шофирал е без брошура - лишили му я на 11 юни, тъй като карал кола дрогиран. Задържан е от ГДБОП за черно тото през 2010 година Бил е арестуван и за разпространяване на опиати.

По време на чуването депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков уточни, че става дума за рецидив на закононарушенията от страна на Семерджиев и че от активността на Министерство на вътрешните работи би имало смисъл, тогава когато такива закононарушения се разкриват, а отговорните отиват в пандиза. 

Рашков му отговори, че не може да се върви единствено по пътя на повишение на наказванията, тъй като " явно " това не може да бъде решението.

Вътрешният министър сподели, че при всички случаи Семерджиев ще бъде глобен и че най-важна в такива случаи е предварителната защита:

" Не можем да попречим обаче той да излезе от гаража си. Важно е до каква степен глобата ще има възпиращ резултат. В Наказателния кодекс има глоба за лидер, ръководещ без удостоверение за ръководство. С другите номера той ще заблуди в началото органите на реда - евентуално е имал избрани претекстове. Това би трябвало да бъде предотвратено. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР