Има четири варианта за обединение, при които дамата на сърцето

...
Има четири варианта за обединение, при които дамата на сърцето
Коментари Харесай

4 двойки зодии, при които мъжът винаги е унизен

Има четири разновидността за обединяване, при които дамата на сърцето изцяло подчинява своя обичан.
Често се случва всеки да познава някой мъж като самодостатъчен и напорист човек. И по този начин, внезапно той се влюбва и се трансформира в различен човек. Оказа се, че звездите са отговорни за всичко.
Астролозите споделят с нас за четири комбинации зодии. При тях представител на мощна половина от човечеството, рискува да се трансформира в унижавана натура.
Кои са тези двойки, вижте в този момент:
Мъж Телец и жена Овен
Овните мигновено вършат свои плебеи сътрудниците в живота си, родени под съзвездието Телец. Веднъж попаднали под въздействието на обичания си, Телецът им се подчинява изцяло и за броени дни може да се промени до неразбираемост. Ако обаче Телецът се влюби в друга, мъжествеността му ще се върне още веднъж.

Мъж Рак и жена Близнаци
Близнаците бързо ще трансфорат мъжа Рак в същински парцал. И колкото и да се пробва да угоди на обичаната си, тя ще омаловажи достолепието му, трансформирайки го в минус. За страдание тези връзки постоянно стават токсични за мъжа и след известно време той самият ще повярва, че е ненужен.
Мъж Везни и жена Лъв
Представителят на въздушната буря - Везни раздухва пламъка на Лъвицата и в това време усилва натиска, който се оказва над него. Влюбеният представител от зодия Везни ще се опита да направи взаимни отстъпки, само че за това Лъвът ще го унижи още повече.
Мъж Риби и Жена Дева
Девата е критик. Тя постоянно ще откри дефекти в сантименталния и нерешителен мъж Риби. И той, воден от възприятията си, ще ѝ благодари за отворените му очи. Той стартира да има вяра, че се е родил неподобаващ и постоянно не напуща Девата.
Най-често дамите въобще не желаят да подчинят волята на своите избраници. Без да го виждат, дамите карат мъжете си да коленичат пред тях. Мъжете следователно единствено би трябвало да съберат сили и да бягат, без да поглеждат обратно. Разбира се, в случай че унижението не им доставя изключително наслаждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР