Има безпрецедентно въстание от незападните нации по целия свят срещу

...
Има безпрецедентно въстание от незападните нации по целия свят срещу
Коментари Харесай

South China Morning Post: Започва безпрецедентно въстание срещу западния ред

Има " невиждано въстание " от незападните народи по целия свят против открития западен ред, сподели професор Ван Вен в публикация за китайския South China Morning Post.

Изминалата 2022 година беше година на „ деуестърнизация “, защото от ден на ден и повече страни – от Китай до Латинска Америка и страните от АСЕАН – „ безшумно, само че уверено отхвърлят западния международен ред “.

Ван Вен обърна внимание на обстоятелството, че „ незападният свят през днешния ден съставлява картина, невиждана до момента “. Авторът акцентира, че не става въпрос за открита борба или спор, а единствено за обстоятелството, че незападните страни стартират да мислят най-вече за своите национални ползи, да се избавят от западната взаимозависимост и надзор.

„ През 2023 година светът няма да бъде мек, само че придвижването за „ отпадане от Запада “ е необратимо и занапред ще се развива “, заключава Ван Вен.

SCMP по-рано предизвести, че американските имперски маневри могат да им изиграят номер. Изданието прави паралел сред днешните Съединени американски щати и „ същата жадна за власт Римска империя “. По-конкретно, се показва в публикацията, държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен се управлява от неправилното разбиране, че е държавен секретар на целия свят, а освен на Съединените щати.

Руското външно министерство неведнъж е подчертавало, че опитите на американските управляващи да „ санкционират “ Китай за съдействие с Русия са обречени на неуспех, а партньорството сред двете страни е сполучливо тествано на неотстъпчивост и резистентност.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР