Има 30% увеличение на парното в София, 100% увеличение на

...
Има 30% увеличение на парното в София, 100% увеличение на
Коментари Харесай

Ваня Григорова, Подкрепа: Ще има протест на 11 ноември, ще блокираме София до следобедните часове

Има 30% нарастване на парното в София, 100% нарастване на дървата, 300% на пелетите. Отпуснатите през днешния ден 400 лева през днешния ден от държавното управление не покриват нарасналите разноски за отопление на най-бедните. Нов бюджет няма да се направи. Ще бъде този, който и досега е изработен. Бюджетът се готви 6-7 месеца преди този момент, съобщи Ваня Григорова от КТ „ Подкрепа ” пред Нова нюз.

В същото време Григорова изясни, че има компании, които образуват облаги с помощта на обезщетенията.

Тя счита, че би трябвало да продължи изплащането на обезщетенията, само че да се вдигне налог облага.

„ За ръководещите тази тематика е табу. Не може да усилваме налог облага и осигуровки ”, посочи тя.

В отговор на повишаването на живота от синдикатите приготвят изява на общественото неодобрение.

„ Подготвяме митинг на 11 ноември, ще блокираме София след 10-11 часа до следобедните часове. Ще бъде доста мъчно да се минава през центъра на столицата. ”.

По думите й митингът е против всички, които са в ръководството или са претенденти да са в ръководството на страната.

„ Не е ясно дали ще има държавно управление. Днешните съвещания при президента с представители на ГЕРБ/СДС не са доста обнадеждаващи ”, сподели Григорова.

„ Всички, които в предизборната акция уверяваха какъв брой са виновни, абдикират. Казват „ Оправяйте се! Има двоен растеж на цената на дървата, нарастване до 18,7% на междинната инфлация. Има хора, които употребяват целия си месечен приход за храна, чиято цена се усили. Някой би трябвало да заплати цената на рецесията, която се задава, въпреки от Демократична България да настояват, че такава няма ”, сподели Григорова.

Относно неслучилите се промени, Григорова даде образец, че в Национален статистически институт към този момент се бавят данни, които би трябвало да се подават към ЕВРОСТАТ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР