Илюзионният спектакъл Забранените фокуси на Ненчо ще гостува в Културен

...
Илюзионният спектакъл Забранените фокуси на Ненчо ще гостува в Културен
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов прави забранени фокуси

Илюзионният театър „ Забранените фокуси на Ненчо " ще гостува в Културен дом НХК на 10 декември, оповестяват от културната институция.

В него артистът и илюзионист Ненчо Илчев ще показва уменията си да изумява и дребни, и огромни с левитация, изгубване и хвърчене на хора.

В спектакъла, режисиран от Емил Марков, на сцената му асистира актрисата Лара Златарева, а блясъкът на шоуто се добавя от балет. Участие взима и самата аудитория, като създателите дават обещание да няма " разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби ".

„ Магията е вълшебната приказка, която всеки носи надълбоко в душата си още от детството. Дори в този момент разбирам, какъв брой е значимо да запазиш тази детска вяра и да знаеш, че в случай че вярваш и го искаш мощно, всичко е допустимо “, споделя Ненчо Илчев, представен от уредниците.

Събитието се провежда от Театър Българска войска и фондация " Арт ателие ". Сценографията и костюмите са на Нина Пашова, музикална среда е с създател Василена Валентинова, а хореограф на постановката е Петя Христова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР