> ИлюстрацияЗаживяхме щастливи заедно. И така до първия побой, който

...
> ИлюстрацияЗаживяхме щастливи заедно. И така до първия побой, който
Коментари Харесай

Шокиращ разказ на А. от Пловдив за привидно щастливия й семеен живот

> Илюстрация
Заживяхме щастливи дружно. И по този начин до първия побой, който ми се случи не доста късно в щастливия ни фамилен живот. После се повтори и отново, и отново и по този начин до през днешния ден... Имало е случаи на много тежки физически и душевен болки... имало е и по-леки плесници и юмруци. В първите случаи ми се насаждаше жестока виновност, поради която посинявах, трупах белези и отоци по главата. След няколко години към този момент си беше пердах, пердах, без значение дали имах виновност. Мълчах, срамих се и се възстановявах всики път, без да знам къде и от кой да диря помощ. Всеки път си споделях, че няма да се повтори, че ще не помни.

По време на бременността си още веднъж пребита лежах в болница, с цел да задържа бебенцето си, плод на любовта ни. И тогава изтърпях. И по-късно, и след това отново. Имах възприятието или по-скоро се заблуждавах, че прощавам в името на щастливото ни семейство. Имаше интервал на мъртвило от юмруците с концепцията, че детенцето ни не би трябвало да става очевидец на грозните кавги и кавги. След известно време получих следващия пестник в лицето и по този начин до през днешния ден.

Накратко това е моят благополучен фамилен живот.

Молбата ми към Вас е да ми помогнете. Просто в случай че имате информация към кого да се обърна. Изключвам полицията.Там е смешно. Има ли институции или организации в Пловдив, към коита да се обърна и да приказвам. С чиято помощ просто да се изцелявам душевен, да се събера, да съм здрава, с цел да отгледам и видя порастнало детето си. Предварително благодаря за вниманието и помощта Ви ".

Plovdiv24.bg още на следващия ден ще се свърже с въпросната жена, с цел да й помогнем. Цялото име на дамата не публикуваме от съображения за нейната сигурност...
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР