ИлюстрацияНа свое заседание във вторник Районният съд е сключил споразумение

...
ИлюстрацияНа свое заседание във вторник Районният съд е сключил споразумение
Коментари Харесай

Ексклузивно: Така наказаха дрогирания джигит Антон, помлял с джипа си 6 коли в центъра на Бургас!

 Илюстрация
На свое съвещание във вторник Районният съд е сключил съглашение с бургазлията. Наложено му е наказване " отнемане от независимост " за период от 3 месеца, което се отсрочва за изпитателен период от 3 години, както и санкция от 150 лева Младият мъж ще заплати и разходи по делото за към 900 лева

Припомняме, че се случи рано сутринта на 9 май 2020. 22-годишният тогава бургазлия, завивайки от ул. " Константин Фотинов “ по ул. " Митрополит Симеон “ изгубва ръководство над автомобила, осурква първата от паркираните в правата коли, странично блъска втората, удря третата –   БМВ в средата на купето, а тя от своя страна, измествайки се предизвиква материални вреди на още три автомобила. Антон е бил недееспособен лидер и с отнета брошура. След допускане на пътния случай бургазлията напуща местопроизшествието. Задържан  е от полицейските чиновници на ул. " Райна княгиня “, ситуирана на пресечка от мястото на конфликта.

От правосъдния акт излиза наяве, че Антон е карал мерцедеса си след приложимост на наркотични субстанции – кокаин и метаболити, открито със правосъдна химикотоксикологична /токсикохимична/ експертиза, осъществена от инж. химик и правосъден токсиколог от профилираната Химикотоксикологична лаборатория към ВМА София. 

Общите вреди, нанесени на блъснатите коли, са за близо 11 500 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР