Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5Още от същото: Железният

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5Още от същото: Железният
Коментари Харесай

Кино: "Отмъстителите: Краят"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Оценка: 3 от 5
Още от същото: " Железният човек " От всичко и по доста. Avengers: Endgame е кулминационна точка на бизнес проекта на комиксовия колос Marvel, стартирал през 2005 година с изграждане на лични кино студиа и лансирането през май 2008 година на Iron Man. Преди това Marvel единствено продаваха лицензите на супергероите си (Spyderman на Fox, X-Men на Sony) и гледаха по какъв начин други вършат пари от тях.

Две неща бях значими в първия Iron Man – бюджетът от $185 милиона и Робърт Дауни-младши, чието осъществяване беше обособен филм за възрастни. След 22 заглавия, 4 от тях с ансамблови завършения ( " Отмъстителите " след 2015 г.), Marvel вадят венеца на концепцията си с бюджет $365 млн. и още веднъж Робърт Дауни в центъра, с актьорски моменти като в Шекспирова покруса.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък В началото героят му Тони Старк е зареян безнадеждно в Космоса със свършващ О2, приказва със личния си електронен череп, праща по него обръщение на обич и равносметка до фамилията си, жена (Гуинет Полтроу) и щерка. Моментите с човешки смисъл сред цифровите борби, в които героите са без костюмите си, вършат " Отмъстителите: Краят " освен това от бизнес артикул. С вътрешна битка и алтернативи сред дълг и семейство са още Джеръми Ренър (Hawkeye), Крис Хемсуърт (Тор), Пол Ръд (Ant Man). В духа на времето е възвеличена солидарността на дамите супергерои, водени от Капитан Марвел (Бри Ларсон). Драматични жертвени избори са оставени за Черната вдовица (Скарлет Йохансон) и Небюла/Гамора (Карън Гилън).

Сюжетът е с връщане хода на времето и всевъзможни логичен и надкомиксови въпроси са неразрешени. Битката е с Танос (дигитален Джош Бролин), кратко от Танатос, само че без Ерос, тъй като сме в свят " PG-13 ". " Аз съм неминуем ", акцентира на два пъти той. За ръкавица с шестте " камъка на безкрайността " (Съзнание, Сила, Реалност, Душа, Пространство, Време), чието тракване с пръсти изтрива/дарява живот във Вселената. Ако не на цялата – най-малко във филмовата на Marvel.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР