Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата 4+1: Какво чете

...
Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата 4+1: Какво чете
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Илюстрация
Увеличаване
[Shutterstock] Смаляване
Още по тематиката
4+1: Какво чете и слуша през днешния ден " Капитал "

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст от редакцията
9 яну 2018
4+1: Какво чете и слуша през днешния ден " Капитал "

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст от редакцията
8 яну 2018
4+1: Какво да четем и слушаме в неделя вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които да ни настроят за новата седмица
7 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Новата загадка на американското лоби
Десетки часове ровене в правни документи и повече време за извършване на " същинската работа ". Това обезпечава нов софтуерен инструмент на лобито в Съединени американски щати. Кой би могъл да допусна, че такива огромни планове могат да стартират от студентско общежитие? Повече по тематиката четете тук.

Под натиска на славата
Преди планирахме почивките си месеци преди този момент. С навлизането на нискотарфините полети и все по-ниските цени за престой спонтанното странствуване в чужбина се трансформира в новото обикновено. Но провокираният растеж на туристите в избрани градове (София и Пловдив не са изключение) има своите съперници. Текстът е на The Conversation.

Усещане за blockchain
Няма по какъв начин още да не сте чували за blockchain технологията, само че опцията да не сте напълно наясно с нея е повече от огромна. Какво е blockchain и по какъв начин работи вижте от взаимния план на The Atlantic и Goldman Sachs.

Държави без водачи
Германия е без държавно управление от 107 дни (най-дългият интервал в новата история на държавата), а юнионистите и католиците в Северна Ирландия не могат да си разделят властта към този момент година. Кои са страните без водачи и какво следва за тях споделя BBC.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Един спътник, апелирам
Елън Мъск и SpaceX направиха галактическият бизнес известен и задвижиха нововъведенията в региона. Дотолкова, че водещите на подкаста Planet Money вземат решение, че би трябвало да се снабдят със собствен личен спътник. По пътя си срещат " бащата на сателитната гражданска война ", посещават стартова площадка и пускат предложения на профилирана конференция за спътници. Подкаста чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР