Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата 4+1: Четири идеи

...
Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата 4+1: Четири идеи
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Илюстрация
Увеличаване
[Shutterstock] Смаляване
Още по тематиката
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст от редакцията
17 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Какво прави европейския стартъп Deliveroo друг, каква е тайната зад триумфа на Financial Times и за какво да изпратим пари по банков път лишава толкоз доста време
16 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Изберете химикала и по кое време телефоните се трансформират в опасност
15 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Защо пренебрегваме имейли, по какъв начин измененията във Фейсбук ще се отразят на медиите
14 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Значението на името
Според няколко изследвания кариерният триумф не зависи напълно от свършената работа. Преди всичко мениджърите са хора, а хората вършат подсъзнателни решения. Като да предпочетат един претендент пред различен поради благозвучността на името му. Разказва The Atlantic.

Какво е общото сред придвижването #MeToo и Alexa
Ако потребителите не трансформират настройките на умната си колона от Amazon, ще го посрещне женският глас на Alexa. Допреди известно време Alexa беше определението на раболепност - на полови мнения ботът отговаряше с " благодаря ". След вълната обвинявания в полов тормоз наподобява, че програмистите в Amazon са създали коренни промени по продукта си. Текстът е на Quartz.

Пълна смяна за Китай
Дървета върху територия с размера на Ирландия ще засади китайското държавно управление тази година. Акцията е част от проекта на Пекин да се пребори с климатичните промени, както и да усъвършенства качеството на въздуха, което сега е на сериозни равнища. Какво още ще се случи четете тук.

Кралят на документалните филми
39 страни и 6 хиляди часа фрагменти. Това е работата, чийто краен артикул е поредицата на BBC Blue Planet II, чиято премиера беше в края на предходната година. Какво прави поредицата толкоз добра и ще има ли в миналото още веднъж документален филм на толкоз високо равнище? Може би не. Повече по тематиката вижте на този линк.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

(Р)еволюцията на хранителната промишленост
Исторически високите равнища на осведоменост на популацията трансформират от дълго време открити промишлености. Като хранителната да вземем за пример. Движението за стабилно развиване и глобализацията са фактори, които ще трансформират самия метод, по които мислим за храната. Предлагаме ви подкаст на a16z, в които водачи в промишлеността описват за протичащата се смяна. Чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР