Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕЗаплаха ли е

...
Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕЗаплаха ли е
Коментари Харесай

4+1: Какво да четем и слушаме в неделя вечер

Илюстрация
Увеличаване
[Shutterstock] Смаляване
ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Заплаха ли е Северна Корея
Трябва ли да се тормозим за дейностите на севернокорейския водач Ким Чен Ун и офанзивно настроения (поне в Twitter) Доналд Тръмп? Предлагаме ви разбор на обстановката от Джозеф Най, ръководител на Съвета за национално разузнаване на Съединени американски щати и сегашен професор в Харвардския университет.

В името на науката
Историкът, който хроникираше ръководството на ИДИЛ в Мосул през акаунта Mosul Eye във Фейсбук, най-сетне разкри самоличността си. Цялата история на Мохамед Омар и за какво взема решение да рискува живота си всеки ден в продължение на години четете тук.

Какво би трябвало да знаем за bitcoin
Феномен. Така можем да опишем bitcoin и резултата, който валутата провокира тази година. Ако не следите пазарите постоянно, този текст ще ви бъде от изгода. От него (най-накрая) ще разберете технологията зад bitcoin, за какво цената му скача и пада с хиляди в границите на един ден и какво развиване можем да чакаме.

Изкуство върху дизайнерски чанти
Американският художник Джеф Кунс е прочут със противоречивото си творчество, а последният му план за марката Louis Vuitton не е по-малко забавен от нормално. Кунс бе нает от марката, с цел да изготви серия ръчни чанти. Решението му - актьорът реши да отпечата картини на Моне, Гуген, Търнър и други представители на разнообразни жанрове в изобразителното изкуство върху тях в комбиниране със свои типичен детайли. Разказва Financial Times.

ЕДНО ЗА ОТСКОК
Какво да слушаме, с цел да се подготвим за седмицата
Пътешествие из човешкия мозък
Какво знаем и какво към момента не сме разкрили за органa-галактика. Това е тематиката на този епизод, част от Ted Radio Hour. Гостите в него - международни водачи от региона на неврологията, ще разбият известни легенди и ще опишат няколко меко казано забавни истории от проучванията си. Подкаста чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР