илюстрация: Групи фенове на Левски се събират около Княжеската градинка

...
илюстрация: Групи фенове на Левски се събират около Княжеската градинка
Коментари Харесай

Фенове на Левски се събират около Паметника на Съветската армия

илюстрация:

Групи почитатели на " Левски " се събират към Княжеската градинка в центъра на София. Те и бранителите на Паметника на Съветската войска си разменят обиди през полицейския кордон.

Още по време на мача за Лигата на конференциите с " Айнтрахт " агитката издигна разнообразни плакати, с които обясняваше на бранителите от палатковия лагер пред монумента на Червената войска да си вървят с мир.

Според очевидци са се събрали към 30-40 левскари, които се заканват да затворят Цариградско, до момента в който няколко дами от другата страна ги предизвикат с " Елате, елате ". Чуват се викания " Червени отпадъци и милицията ви пази, но на следващия ден ще я няма ", предава " 24 часа ".

Бранителите на руския боец с шмайзера бяха дали обещание на кмета Йорданка Фандъкова да ги няма и да оставят защитата на органите на властта, само че се отметнаха.

Няма напрежение макар събирането на почитатели на " Левски " пред Паметника на руската войска. Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи за " 24 часа " и обясниха, че са взели ограничения, с цел да не се стигне до ексцесии.

Сблъсъци имаше предходната седмица, когато тифо, и счупиха плочата на паметника след мач от европейските клубни шампионати. Тогава четирима почитатели на " сините " бяха задържани и упрекнати.     
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР