илюстрация: Днес едно прекрасно дете, едно от децата на СУ

...
илюстрация: Днес едно прекрасно дете, едно от децата на СУ
Коментари Харесай

Казанлъшкото училище, в което почина дете: Едно от децата ни вече не е между нас

илюстрация:

Днес едно прелестно дете, едно от децата на СУ “Екзарх Антим I " -Казанлък, ненадейно ни напусна и окончателно пое по пътя към вечността. Това оповестиха на формалната си страница във Facebook от образователното заведение, съобщи " Фокус ".

" Екипът на СУ “Екзарх Антим I " сервира своите най-искрени съболезнования на фамилията, приятелите и околните на нашия ученик. Случилото се през днешния ден е голяма покруса, която ще остави своя отпечатък върху всеки от нас, тъй като едно от децата ни към този момент не е сред нас. Нека е ярък пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му! Сили и кураж на фамилията му! ", пишат още от учебното заведение.

Ръководството на образователното заведение ще окаже цялостно подпомагане, при потребност, както на родителите, по този начин и на способените органи.

Припомняме, че сигнал за случая е получен в 16,43 часа. По първична информация детето е играло на двора и се свлякло на земята. Лекарят от пристигналата линейка само е констатирал смъртта му. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР