илюстрация БулфотоВчера на бул. «Христо Смирненски» във Варна водачът на

...
илюстрация БулфотоВчера на бул. «Христо Смирненски» във Варна водачът на
Коментари Харесай

Да напомним на възрастните къде се пресича! 86-годишен беше блъснат от кола във Варна, а шофьорът дори не спря

илюстрация Булфото

Вчера на бул. «Христо Смирненски» във Варна лидерът на незнайно за момента транспортно средство, по време на придвижване, блъска странично пешеходец, който пресича пътното платно на нерегламентирано за това място.

``
реклама

Вследствие на случая е мъжът (86 г.) е получил контузни  наранявания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 12:25 часа, на бул. «Сливница», е зародил случай. Водачът на рейс от всеобщия градски превоз «Мерцедес» И.Т. (56 г.) от Варна, по време на придвижване, не обезпечава сигурността на пасажерите и внезапно използва спирачки, вследствие на което пасажер (81 г.) пада на пода. Вследствие на случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР