илюстрация: 3000 лева глоба и 1 година лишаване от правото

...
илюстрация: 3000 лева глоба и 1 година лишаване от правото
Коментари Харесай

Шофьор на Мерцедес отнесе 3000 лв. глоба за дрифт на кръстовище в Шумен

илюстрация:

3000 лв. санкция и 1 година отнемане от правото да ръководи е наказването на водач дрифтил на кръстовище в Шумен, оповестиха от пресцентъра на полицията.

На кръстовище на формирано от улиците „ Васил Друмев “ и бул. “Симеон Велики “ лидер на лек автомобил Мерцедес с немска регистрация форсирал мотора на автомобила и го поднесъл съзнателно по пътното платно. Спрян бил за инспекция незабавно от екип на Пътна полиция, формиран му е акт за открито административно нарушаване - законът планува 3000 лв. санкция и 1 година отнемане от правото да ръководи автомобил.

Още двама водачи са с актове за рисково шофиране в границите на града. Те са открити при основаната организация за надзор на пътното придвижване с цивилни коли.

На бул. “Симеон Велики “ в Шумен лидер на лек автомобил БМВ спрял на алено на  светофарната уредба на кръстовище с “Алеко Константинов ”. Бил втора или трета кола в колоната. Когато светнала зелената светлина на светофара изпреварил колите и с подаване на повече газ се занесъл вляво и вдясно. След това подхванал няколко рискови изпреварвания до кръговото на Практикер. Водачът е открит. Съставен му е акт, предава shum.bg. 

Акт ще отнесе и лидер на лек автомобил Фолксваген Голф с шуменска регистрация, който с държанието си на пътя основал предпоставки за пътнотранспортни катастрофи.

Около 8 часа сутринта на светофар на кръстовище, формирано от бул. “Симеон Велики “ и „ Васил Друмев “ полицейски чиновник завивал наляво и бил изпреварен от дясната страна от лидер на Фолксваген Голф с шуменска регистрация. След това нарушителят внезапно завил наляво, а малко по-късно още веднъж подхванал изпреварване и от най-лява лента подхванал маневра завой надясно.

Шофьорът на Голфа е открит е и свикан в пътна полиция за сформиране на акт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР