Иля Пономарев, бивш руски депутат, превърнал се в противник на

...
Иля Пономарев, бивш руски депутат, превърнал се в противник на
Коментари Харесай

Руски дисидент в изгнание пред France 24: Путин скоро ще си отиде


Иля Пономарев, някогашен съветски народен представител, трансформирал се в съперник на Владимир Путин, който живее в Украйна от 2016 година, сподели за France 24, че Путин към този момент е изгубил войната в Украйна и че дните му на власт са преброени.

Пономарев, който бе единственият член на съветската Дума, който гласоподава срещу анексирането на Крим през 2014 година и който се причисли към украинските сили за териториална защита при започване на войната, предизвести, че съветският президент ще се опита да реализира военна победа, като се опита да построи следена от Русия зона от Харков до Одеса, която ще включва района на Донбас.

Той обаче сподели, че Русия е посочила военната си непросветеност, като не е съумяла да завладее столицата Киев и предизвести, че същата орис я чака в Източна и Южна Украйна. Пономарев твърди, че евентуално ще има " повече " закононарушения като тези, за които се твърди, че са осъществени в Буча и Бородянка, градове, от които Русия неотдавна се отдръпна.

Пономарев твърди, че тези закононарушения най-вероятно са резултат от " суматоха " от отдръпване на съветските сили, а не резултат от деликатно планувана скица, отбелязвайки, че отдръпването на Русия е резултат от военно проваляне, а не планувана интервенция, както твърди Москва.

Бившият съветски народен представител отхвърли изследванията, които демонстрират възходяща поддръжка за войната в Украйна в Русия, като акцентира, че самият Путин не е толкоз известен, колкото по този начин наречената " специфична военна интервенция " в Украйна и че хората в Русия се опасяват да изразят мнението си.

Пономарев твърди, че дните на Путин са преброени, като твърди, че никой деспот не може да оцелее след военно проваляне. Той сподели, че промяната на режима може да се случи или посредством национално въстание, за което той приканва, или посредством прелом, решен от елита и осъществен от вътрешни лица.
 Сталинско ехтене звучи от устата на Путин
Сталинско ехтене звучи от устата на Путин

Речта, произнесена на 16 март от Владимир Путин, имаше притеснителен звук, че се смущаващо ехтене от сталинисткия дискурс от 30-те години на предишния век
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР