Илон Мъск: Звезден кораб ще е на Марс до 2024

...
Илон Мъск: Звезден кораб ще е на Марс до 2024
Коментари Харесай

Илон Мъск: Звезден кораб ще е на Марс до 2024 г.

Илон Мъск: „ Звезден транспортен съд ще е на Марс до 2024 година “Космическият транспортен съд, който е ракетен хибрид на изпълнителния шеф на SpaceX, може да започва задача до Марс в границите на 4 години (HiddenTruth.site).

 Дали някой ден Звезден корабще транспорти първите космонавти на Марс?
Дали някой ден Звезден корабще транспорти първите космонавти на Марс?С дължина 50 метра, тегло 120 тона и оборудван с шест мотора – три неподвижни и три преносими, Звезден транспортен съд (Starship) амбициозно начинание.Проектиран да транспортира товари и астронавти по целия път до Марс, този галактически транспортен съд от последващо потомство е неповторим. Може да забележим първите хора, стъпили на Червената планета в не толкоз далечното бъдеще.Преди това обаче, ще би трябвало да реализира няколко други стадия, вариращи от постигане на орбитата на Земята до пътешестване и кацане на повърхността на Марс.Четете още: Какво ще се случи с алената Tesla на Мъск, пътуваща в Космоса?Въпреки обстоятелството, че Звезден транспортен съд към момента е на стадий първообраз и тестване, изпълнителният шеф на SpaceX – Илон Мъск, наподобява убеден, че новото транспортно средство бързо ще доближи задачата си.
Вече има проекти за полети на галактически туристи към Луната до 2023 година И в този момент Мъск показва, че се надява, че идната година ще бъде допустимо да стартира безпилотна задача до Марс.Подобна задача, твърди той, би могла да се случи в границите на 3 години, в случай че не е засегнатата орбитална механика. Обикновено има две години разлика сред изстрелващите прозорци, заради позицията на планетата.Една от главните цели на Мъск е да сътвори непрекъсната пилотирана застава на Марс, само че защото SpaceX се занимава най-вече с превоз, може да не се наложи самичък да взема решение този проблем.Робърт Зубрин, създателят на Марс обществото, споделя:„ SpaceX поема най-голямото предизвикателство, а точно транспортната система. Има всевъзможни други системи, които ще са нужни.Моята персонална вяра е, че ще забележим Звезден транспортен съд в стратосферата още тази година и в случай че Илон е прав, ще достигнем орбита следващата година или идната година.Това ще промени мнението на хората по отношение на това, което е допустимо. И тогава, НАСА ще се стреми да финансира останалите елементи от „ пъзела “ или други бизнесмени, които гледат напред, с цел да се разработят останалите елементи от „ пъзела “. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР