Илон Мъск заяви пред американски републикански сенатори, че няма как

...
Илон Мъск заяви пред американски републикански сенатори, че няма как
Коментари Харесай

Илон Мъск: Няма как по дяволите Путин да загуби войната в Украйна

Илон Мъск съобщи пред американски републикански сенатори, че „ няма по какъв начин по дяволите ”, съветският президент Владимир Путин да загуби войната против Украйна, съобщи „ Блумбърг ”.

Той направи този коментар в обществената мрежа X, която има.

Това стана, че откакто Украйна го упрекна, че съветската войска употребява устройства за сателитен интернет на неговата компания „ Спейс Екс ”, импортирани от арабските страни.



Дискусията включваше съперници на законопроекта за финансова помощ за Украйна, гласуван от Сената в Съединени американски щати.

Към диалога се причислиха сенаторите Рон Джонсън от Уисконсин, Джей Ди Ванс от Охайо и Майк Лий от Юта, както и Вивек Рамасвами, някогашен републикански претендент за президент, както и вложителят Дейвид Сакс.

Коментарите на Мъск пристигнаха, когато той се съгласи с изказванието на Джонсън, че Путин няма да загуби войната в Украйна.

Джонсън сподели, че тези, които чакат победа на Украйна, „ живеят във приказен свят ”.

Мъск добави, че се надява американците да се свържат със своите определени представители в Конгреса по отношение на законопроекта за помощ за Украйна.

„ Тези разноски не оказват помощ на Украйна. Продължаването на войната не оказва помощ на Украйна ”, разгласи Мъск.

Той разясни, че неговият интерес е да спре загубата на човешки животи и от двете страни на войната, добавяйки, че се съмнява в мъдростта на това да се търси свалянето на Путин от власт.

„ Тези, които желаят промяна на режима в Русия, би трябвало да помислят кой е индивидът, който би могъл да унищожи Путин и има ли възможност този човек да бъде миролюбив? Вероятно не ”, уточни Мъск и добави, че въпросният човек евентуално ще бъде „ даже по-краен от Путин ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР