Илон Мъск, ръководителят на компаниите "Спейс Екс" и "Тесла", и

...
Илон Мъск, ръководителят на компаниите "Спейс Екс" и "Тесла", и
Коментари Харесай

Илон Мъск тайно е станал баща на близнаци

Илон Мъск, ръководителят на фирмите "Спейс Екс " и "Тесла ", и Шивон Зилис, заемаща управителна служба в стартъпа му "Нюралинк ", са станали родители на близнаци през ноември предходната година, оповестяват международните организации, базирайки се на "Бизнес инсайдър ".
Изданието цитира правосъдни документи, съгласно които през април Мъск и Зилис са подали молба за смяна на името на близнаците, с цел да носят те семейството на татко си и тази на майка си като приблизително име.
Месец по-късно арбитър от Тексас е одобрил молбата им.
Според известия, които не се базират на източник, Зилис е спрягана като един от хората, които Мъск може да назначи да ръководят Туитър след договорката за придобиването на компанията на стойност 44 милиарда щатски $.
Тридесет и шест годишната канадка Шивон Зилис е разпозната в профила й в ЛинкедИн като шеф интервенции и специфични планове в компанията "Нюралинк ", съосновател и началник на която е 51-годишният Мъск. Тя заема управителни длъжности и в други негови компании.
С близнаците живите деца на Илон Мъск стават общо девет. Милиардерът има две деца от канадската певица Граймс и още пет от някогашната си брачна половинка, писателката от Канада Джъстин Уилсън. Шестото му дете от нея умира няколко седмици след раждането си.
Второто дете на Мъск и Граймс беше родено от сурогатна майка през декември предходната година. През септември същата година се появиха изявления, съгласно които магнатът и певицата са "полуразделени ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР