Илон Мъск отговори на очевидно генериран от AI образ на

...
Илон Мъск отговори на очевидно генериран от AI образ на
Коментари Харесай

Илон Мъск реагира на свое AI изображения като бебе

Илон Мъск отговори на явно генериран от AI облик на себе си като възрастно бебе, оповестява The Independent.

В събота потребителят на Twitter @alifarh79, пародиен акаунт, разгласява фотография, показваща като бебе господин Мъск в добре обзаведен кабинет, облечен в изтънчен кафяв гащеризон.

Guys, I think I maybe took too much????
— Elon Musk (@elonmusk)
Милиардерът, притежател на Twitter, който в никакъв случай не пропуща опция да разгласява в платформата си, дава отговор, като написа: „ Хора, мисля, че може би стигнах прекомерно надалеч “.

Преди това Мъск беше редактиран върху изображения на себе си като южноазиатски жених, облечен в обичайно облекло, като AI изображението получи отговор „ Страхотно “ от софтуерния бизнесмен.


фотография: Twitter

Рекламодателите в Twitter обаче наподобява не считат, че свързването с Мъск е чак толкоз ужасно. Съобщава се, че рекламните доходи на компанията в Съединени американски щати са намалели повече от половината, откогато той поеуправлението предходната година. Между април и май тази година Twitter прави 88 милиона $ доходи от реклами в Съединени американски щати, което е спад от 59 % по отношение на същия интервал на предходната година, оповестява The New York Times.

Съобщава се, че рекламодателите са отишли толкоз надалеч, че са употребявали вградени принадлежности в Twitter, с цел да предотвратят проявлението на тяхното наличие до постоянните изявления на Мъск, които предизвикват трансфобско наличие и други десни дела.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР