Илон Мъск остана да играе видео игри в хотел във Ванкувър до 5:30 сутринта, след като предложи да купи Twitter, защото беше в „режим на стрес“

...
The Wall Street Journal публикува откъс от предстоящия Илон Мъск
Коментари Харесай

The Wall Street Journal публикува откъс от предстоящия Илон Мъск на Уолтър Айзъксън биография.

Включва анекдот, в който Мъск играе „Elden Ring“ до 5:30 сутринта, след като решава да купи Twitter.

Това се случва, след като Граймс го оставя в хотела, вместо да се срещнат нейните родители, защото той беше „в режим на стрес“.

Илън Мъск остана буден цяла нощ, играейки видеоигри, след като се ангажира да купи Twitter миналата година, според The ​​Wall Street Journal.

The Wall Street Journal анекдотът беше разказан от Граймс, музикантът и приятелката на Мъск, на Уолтър Айзъксън за предстоящата му биография за най-богатия човек в света – откъс от който беше публикуван от Journal.

Докато Мъск претегля дали или за да не направи предложение за придобиване на Twitter миналия април, той отлетя за Ванкувър, за да се срещне с Граймс, за да представи себе си и техния син, X Æ A-Xii, на нейните родители, според откъса от Айзъксън. Но тъй като Мъск беше „в режим на стрес“, Граймс реши да го остави в хотела.

След това милиардерът изпрати съобщение до председателя на борда на Twitter с официалното си решение да купи компанията за социални медии, според WSJ . И след това Мъск започна да пуска "Elden Ring" на лаптоп, който беше донесъл в хотела.

"Вместо да спи, той играеше до 5:30 сутринта", каза Граймс на Айзъксън.< /p>

"Elden Ring" е фентъзи ролева игра, която е известна с това, че е особено трудна, с разширена бойна система. Част от изграждането на света е написано от Джордж Р. Р. Мартин, авторът на "Игра на тронове". И Мъск прекарва голяма част от времето си в регион на играта, наречен Caelid, пуста пустош с яркочервено небе, пише Айзъксън.

Мигове след като приключи игровата си сесия, Мъск туитна: „Направих оферта."

Около месец след епизода във Ванкувър, Мъск туитна снимка на настройката на героя си в "Elden Ring". Показа, че той е на впечатляващо ниво 121, но потребителите критикуваха решения като оборудването на два щита.

Но дори докато ръководеше няколко компании, Мъск намери време да играе игри. Айзъксън също пише, че Шивон Зилис, изпълнителен директор на Neuralink, с когото Мъск има близнаци, е забелязал, че има „сърбежа на пристрастен към видеоигри, който е триумфирал, но не може да се откачи.“

X не отговори веднага към искането на Insider за коментар.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР