Илон Мъск никога не е бил от нормалните. Все пак,

...
Илон Мъск никога не е бил от нормалните. Все пак,
Коментари Харесай

Защо пикапът на Tesla не бива да ни разочарова

Илон Мъск в никакъв случай не е бил от " естествените ". Все отново, това е човек, който започва компания за електрически коли безусловно от нулата.
 Tesla Cybertruck и всичко за пикапа на Илон Мъск
Tesla Cybertruck - пикапът, който не чакахме

Светът не е подготвен за сходна машина

Разработи план за най-голямата фабрика за акумулаторни акумулатори, стартира да изстрелва в орбита ракети, които сполучливо се връщат и кацат на Земята за наново прилагане. Не на последно място основа компания за копаене на тунели, с която желае да завладее Марс.

Да не забравяме и налудничавата му концепция да изстреля модел на Tesla в космоса с манекен астронавт зад кормилото, която още се рее там някъде.

И в този момент внезапно всички са сюрпризирани от налудничавия дизайн на предпроизводствената версия на новия Cybertruck на Tesla, а ние се чудим за какво?
 Снимка 454144

Първо , Мъск наскоро сподели, че новият пикап на компанията му няма да наподобява на нищо, което в миналото сме виждали. И ненапълно се оказа прав, въпреки че ясно се вижда вдъхновението, което дизайнерите са почерпили от клиновидния дизайнерски език, превзел италианските студиа след средата на XX век.
 Снимка 454149

Второ , всички се оплакваме, че колите са се трансформирали в копия една на друга. Колкото и да се пробват дизайнерите, горчивата истина е, че множеството коли си наподобяват. Като пропорции, дизайн, идея, функционалност. А това се дължи на неналичието на храброст в производителите им. Мъск демонстрира тази храброст в Cybertruck и това е нещо хубаво, нали?
 Снимка 454142

Трето , не трябва да забравяме, че това е просто една идея. Много хора постоянно се впечатляват или разочароват от автомобилните концепти, което е безпричинно. Чрез тях фирмите просто утъпкват пътеката пред серийните версии. В случая не е ясно дали серийният пикап на Tesla ще наподобява по този начин, както го виждаме на фотосите, или не. Ясно е единствено, че Tesla ни предизвикаха за следващ път.
 Снимка 454150

Целият свят приказва за него. Мнозина го дефинираха като съвършената кола за Лара Крофт от първите издания на гейминг поредност " Томб Райдър ", поради насечените форми на купето.
 Tesla, Cyberquad и ATV-то, което Илон Мъск показа дружно със Cybertruck
Какво знаем за мистериозното ATV на Tesla

Още един нов артикул в редиците на компанията

Други пък оправдаха дизайна на Cybertruck с високата пикселизация на нискокачествените фотоапарати, с които колата е снимана. Включиха се даже старите врагове - почитателите на Mac и Windows, които инсталираха фотография на Cybertruck до такава на Tesla Model X и обясниха, че новият пикап е графика на Mac, до момента в който Model X е графика под Windows.
 Снимка 454140

Смешно е, признаваме, също както е смешно, че по време на презентацията човек замери страничните стъкла на Cybertruck с железна топка, с цел да показва тяхната издръжливост. И те се счупиха, оставяйки Мъск в неудобно безмълвие. Само че всичко това не е нещо ненадейно. Особено от компания, която е благосъстоятелност на човек, който не се тормози да пуши трева в ефир.
 Tesla, Cybertruck, Илон Мъск и счупеното стъкло на пикапа, което коства на Мъск съвсем милиард $
Фиаското, което коства на Илон Мъск съвсем милиард $

Една топка и две счупени стъкла
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР