Илон Мъск, най-богатият човек на света, основател на Tesla и

...
Илон Мъск, най-богатият човек на света, основател на Tesla и
Коментари Харесай

Милиардери се стичат към замъка Бран по покана на Илон Мъск

Илон Мъск, най-богатият човек на света, създател на Tesla и неотдавна притежател на Twitter, е решил да чества Хелоуин в Румъния, като за задачата е наел замъка Бран в Брашов за частно празненство, в което ще вземат участие и редица други милиардери и холивудски звезди, оповестява в. " Либертатя ", представен от Българска телеграфна агенция. Информацията е била доказана за изданието от източник, непосредствен от уредниците на празненството.

Вестникът показва, че замъкът Бран, прочут още като Замъка на Дракула, е бил нает от компанията за тази нощ, когато американците честват Хелоуин. Предвижда се гостите да дойдат в замъка вечерта по мрачно, защото не желаят да бъдат видяни.

Според изданието Медия Флукс измежду поканените на празненството са актрисата Анджелина Джоли, създателите на Гугъл Лари Пейдж и Сергей Брин, създателят на PayPal Питър Тийл и други другари на милиардера, в това число и румънци.

Телевизия Про ТВ оповестява, че Мъск е дошъл през вчерашния ден в Румъния, а първата му спирка е била в курорта Пояна Брашов. Там той и останалите посетители от групата били посрещнати с самун, сол и сливова ракия, а вечерта било проведено тържество с лагерен огън и румънски танци. За задачата била определена туристическа хижа в Пояна Брашов в изолиран регион, където гостите дошли с миниванове.

Подробности от събитието били разкрити, откакто някои от гостите разгласили фотоси в обществените мрежи. Те носели костюми от сериала " Война на тронове ", а лицата им били покрити с маски или изрисувани, отбелязва малкия екран.

Самият Мъск е разгласил известие в Туитър нощес, в което написа: " Прясно изпеченият самун и сладкишите са една от огромните наслади в живота ", което съгласно изданието удостоверява наличието му в Пояна Брашов.

 

Fresh baked bread & pastries are some of the great joys of life
— Elon Musk (@elonmusk) October 29, 2022

Тази вечер компанията ще се реалокира в замъка Бран, който съгласно някои източници е запазен целият за " една група американци ".

Директорът на замъка Александру Пришку съобщи, че описът с гостите е конфиденциален и че " сега няма никаква публична информация ", само че означи, че " няма да е за първи път, когато на наши събития участват известни имена без да знаем ".
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР